Selkeydellä tehokkuutta. UFF:n Virve Groning kertoo yhteistyöstä Greenstepin kanssa

Onnistuneiden projektien kannalta keskeistä oli Greenstepin tehokas asiakkuudenhallinta


Virve Groning, UFF:n toimitusjohtaja, kertoo videolla yhteistyöstä Greenstepin kanssa.UFF tunnetaan Suomessa vaatekeräyspalvelusta ja uudelleenkäyttöön soveltuvien vaatteiden myynnistä. Säätiö tukee myös globaalikehitystyötä maailmalla sekä tekee viestintä- ja vaikuttamistyötä ilmasto- ja kehitysyhteistyön parissa.

UFF on toteuttanut yhdessä Greenstepin kanssa kaksi projektia – prosessidokumentaatioprojektin sekä sisäisen laajennetun tarkastuksen. Onnistuneiden projektien kannalta keskeistä oli Greenstepin tehokas asiakkuudenhallinta, jonka ansiosta hankkeet etenivät sovitusti ja raportit olivat selkeät sekä ymmärrettävät: "Tehokas asiakkuudenhallinta Greenstepiltä näyttäytyi siinä, että hankkeemme eteni, tieto liikkui koko ajan todella hyvin ja kaikki sovitut vaiheet ja aikataulut menivät aivan strömsömäisesti", UFF:n toimitusjohtaja Virve Groning kertoo.

"Projektin määrittely ei ole aina aivan itsestään selvä juttu, mutta Greenstepin kanssa saimme tehtyä sen tosi sujuvasti ja tehokkaasti. Saimme heti sellaisen tiedon ja kokonaisuuden, mitä olimme hakemassa. Totta kai tässä projektissa oli tärkeä saada ylipäänsä ne vaikutukset – ja se valmis tieto syntymään, mitä tarvitsimme. Raportit olivat selvät, ymmärrettävät ja erittäin käyttökelpoiset", Groning summaa.


Kierrätysvaatteet kuljetetaan UFF:n kuorma-autoilla keräysastioilta.
Lahjoitetut vaatteet tarkastetaan ja lajitellaan uudelleenkäyttöä varten lajittelukeskuksessa.
Uudelleenkäyttöön soveltuvat vaatteet toimitetaan UFF:n myymälöihin Etelä-Suomessa.