Greenstep i Mariehamn hjälper dig!

Sommar Aland 1
Ida koneella small

En kunnig partner inom ekonomiförvaltning

Greenstep är en pålitlig aktör inom ekonomiförvaltning i Mariehamn. Läs mer om vår verksamhet och våra tjänster och tveka inte att ta kontakt!

Via oss får du tillgång till hela Greensteps tjänsteutbud Läs mer

Väx tillsammans med en kunnig partner!

Greenstep är en av marknadens mest mångsidiga aktörer när det kommer till att stödja företag i deras affärsverksamhet. Bolaget grundades år 2010 och har idag över 600 anställda, som tillsammans hjälper över 2000 kunder i Finland, Sverige, Norge och Estland. Greenstep erbjuder sina kunder tjänster inom bland annat bokföring, lönehantering, skatterådgivning, HR, ekonomiledning, affärsutveckling, analys och utbildning.

Greenstep är en auktoriserad bokföringsbyrå och även medlem i Taloushallintoliitto, vilket visar att de ekonomitjänster vi erbjuder håller hög kvalitet.

Greenstep Åland

Vår enhet på Åland grundades år 2021 och idag är vi 7 personer med olika expertis som arbetar här. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att växa genom att erbjuda omfattande ekonomiförvaltningstjänster. Vi jobbar utgående från en gemensam värdegrund, vars kärna är en vilja att hjälpa våra kunder med hög kvalitet och anpassat enligt behov. Vi är också starkt med i teknologiutvecklingen och i vårt arbete utnyttjar vi de fördelar digitalisering/analytik ger oss och våra kunder.

Greensteps kontor i Mariehamn erbjuder högkvalitativa bokförings- och löneräkningstjänster, skatterådgivning, utveckling av rapportering och analytik, stöd i process- och systemutveckling samt skalbara CFO- och HR-tjänster. Det är med stolthet vi erbjuder våra kunder ett skräddarsytt, heltäckande stöd. Vi vill lyckas tillsammans med er!

Se alla våra experter nedan.13.5.2022 hade vi en gemensam hållbarhetsfrukost tillsammans med Ålandsbanken Abp i Mariehamn. Titta på videon från evenemanget här (nedan ser du exakta tiderna när varje presentation börjar):

Hur är det att jobba hos oss?

Som företag växer Greenstep kraftigt, vilket betyder att vi även på Åland kontinuerligt söker förstärkning. Vårt kontor finns i centrala Mariehamn.

Tillväxten medför många möjligheter: vi kan tillsammans utveckla verksamheten, investera i oss själva samt erbjuda bra och trygga arbetsförhållanden till alla våra medarbetare. Vi arbetar tillsammans och har en öppen arbetsgemenskap. Vi erbjuder våra anställda effektiva arbetsredskap, en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete, bra förmåner samt förstås en unik chans att lära sig nytt, dela med sig av sin kunskap och utvecklas genom intressanta arbetsuppgifter.

Bekanta dig med våra lediga jobb här!

Cecilia Hagman
Cecilia Hagman

Senior Accounting Specialist

+358 457 34 22 601
Ingeborg Hanses
Ingeborg Hanses

Accountant (Föräldraledig)

Katarina Sundberg
Katarina Sundberg

Growth Development Manager

+358405735498
Linn Öfverström
Linn Öfverström

Accounting Specialist

045 734 319 94
Maria Rosenblad
Maria Rosenblad

Payroll Specialist

+358408339452
Sofia Mansner
Sofia Mansner

Accounting Specialist

+358 40 595 9811