Greenstep i Mariehamn hjälper dig!

Maarianhamina GS
Ida koneella small

En kunnig partner inom ekonomiförvaltning

Greenstep är en ny och pålitlig aktör inom ekonomiförvaltning i Mariehamn. Läs mer om vår verksamhet och våra tjänster och tveka inte att ta kontakt!

Via oss får du tillgång till hela Greensteps tjänsteutbud Läs mer

Väx tillsammans med en kunnig partner!

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att växa genom att erbjuda omfattande ekonomiförvaltningstjänster. Vi jobbar utgående från en gemensam värdegrund, vars kärna är en vilja att betjäna kunderna med hög kvalitet och anpassat enligt behov. Vi är också starkt med i teknologiutvecklingen och i vårt arbete utnyttjar vi de fördelar digitalisering/analytik ger oss och våra kunder.

Greensteps kontor i Mariehamn erbjuder högkvalitativa bokförings- och löneräkningstjänster, skatterådgivning, utveckling av rapportering och analytik, stöd i process- och systemutveckling samt skalbara CFO- och HR-tjänster. Enheten leds av Sara Winberg och till hennes team hör över 500 andra erfarna experter på Greenstep i både Finland och Sverige, med omfattande kunskap och insyn i ekonomi- och HR-branschen. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder ett skräddarsytt, heltäckande stöd. Vi vill lyckas tillsammans med er!13.5.2022 hade vi en gemensam hållbarhetfrukost tillsammans med Ålandsbanken Abp i Mariehamn. Titta på videon från evenemanget här (nedan ser du exakta tiderna när varje presentation börjar):

Följ med på vår tillväxtresa!

Som företag växer vi kraftigt och söker nu förstärkning till vårt nya team i Mariehamn! Tillväxten medför många möjligheter: vi kan utveckla verksamheten, investera i oss själva, erbjuda bra och trygga arbetsförhållanden till alla våra anställda - samt även utmärkta utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi vill genuint hitta och utveckla de bästa lösningarna åt våra kunder och därför uppskattar vi lagarbete och en öppen arbetsgemenskap. Detta syns även i våra intressanta kundprojekt, där varje anställd kan lära sig något nytt.

Vi erbjuder även våra nya ekonomistyrningskonsulter effektiva arbetsredskap, en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete, bra arbetsförmåner samt förstås en unik chans att lära sig, dela med sig av sin kunskap och utvecklas genom intressanta arbetsuppgifter.

Bekanta dig med våra lediga jobb här!