Greenstep8950 We are GS hero dekstop

Vi är Greenstep

Greenstep är ett fullservice konsultbolag - din pålitliga och långsiktiga tillväxtpartner!

Ta kontakt

Våra värderingar

Önskan att glädja våra kunder

Viljan att ständigt förnya och utveckla vår kompetens

Passion att uppnå resultat och lyckas tillsammans

Ärlighet mot och uppskattning av varandra

Vi stöttar er med klarhet

Greenstep grundades 2010 och är ett familjeägt företag med människan i centrum - vi sätter alltid människan först! Medarbetarna på Greenstep förenas av en stark värdegrund, gemensamma mål och en entusiastisk inställning till att få jobbet gjort och glädja våra kunder.

Tore Teir, Greensteps grundare, är ordförande i Greensteps styrelse. I ett familjeägt företag är det en prioritet att se till medarbetarnas och kundernas välbefinnande. Detta har varit vägledande för våra gemensamma aktiviteter från allra första början. Resultaten talar för sig själva, och Greenstep har redan vuxit till en internationell koncern med 700+ anställda.

Förutom i Sverige har Greenstep verksamhet i Norge, Finland och Estland, och via det internationella MSI-nätverket i ytterligare 100+ länder. Vårt nätverk av kontor expanderar ständigt både i Sverige och utomlands, vilket är anledningen till att vi är glada över att ständigt rekrytera nya medlemmar till Greenstep-familjen.

Greenstep locations on a map 660 x 685 px 660 x 685 px 2

Greenstep i korthet

Greenstep är ett familjeföretag som hjälper tusentals företag i Europa att växa genom klarhet. Grönt (green) står för för tillväxt som vi uppnår genom att ta de nödvändiga stegen (step) tillsammans.

Vi på Greenstep:

  • Tar hand om och automatiserar din redovisning och lönehantering
  • Hoppar in i din dagliga verksamhet som interims- eller deltids-ekonomi- och HR-chefer
  • Hittar ny finansiering eller ägare vid behov
  • Implementerar business analytics och ERP-system för att stödja dina globala ambitioner
  • Hjälper dig att bygga en mer hållbar framtid

Våra kunder sträcker sig från startups till börsnoterade företag, från ideella till vinstdrivande, lokala fonder och internationella tillväxtföretag. Vi kan relatera till dem alla: vi har varit där själva och vet vilka problem de står inför. Tillsammans kan vi identifiera och ta nästa gröna steg. Greenstep finns i Sverige, Finland, Norge och Estland och har stöd från våra 100+ partners över hela världen genom MSI Global Alliance Network.

Greenstep 2021 19 web

Våra experter arbetar i ett brett spektrum av roller inom affärsstöd och utveckling

Våra ekonomi- och lönekonsulter ser till att grundläggande redovisningsprocesser och löner finns på plats, upprättar bokslut för kunder och hanterar andra myndighetsrapporteringar.

Controllers och CFO Managers tillhandahåller finansiella management-tjänster till kunder, säkerställer att företagets ledning och investerare fattar beslut baserade på tillförlitlig finansiell information, samt styr kundföretagets verksamhet i en mer lönsam riktning. På projektbasis är de också involverade i olika konsult- eller private equity-projekt.

Vad är vår historia och vart är vi på väg?

Titta på videon så får du veta! 💚 Vi ser fram emot att vara en del av din resa också, oavsett om det är som tillväxtpartner eller arbetsgivare.

Greenstep 2021 10 web

Hållbarhet på Greenstep

På Greenstep är hållbarhet en gemensam angelägenhet för allas arbete och hela organisationen, och det återspeglas i vår dagliga verksamhet och i allt vi gör. Först när hållbarhet är kärnan i allt vi gör kan hållbarhetsarbetet bli verkligt effektivt.

En gång om året publicerar vi en hållbarhetsrapport, som sammanfattar resultaten av vårt hållbarhetsarbete under föregående år och våra mål för det kommande året.