NetSuite

NetSuite är en global och pålitlig business-plattform, som enkelt kan anpassas enligt olika behov hos tillväxtföretag och företag med internationell verksamhet.


NetSuite Greenstep

NetSuite är en global och pålitlig business-plattform, som enkelt kan anpassas enligt olika behov hos tillväxtföretag och företag med internationell verksamhet. Från Greenstep får du ett kompetent team till ditt förfogande, som erbjuder högklassig support för affärsutveckling och ekonomiförvaltning med hjälp av NetSuite. Vi har förstärkt NetSuite-plattformen branschspecifikt och således får våra kunder bättre stöd och förståelse för både programvaran och utveckling av den egna affärsverksamheten. Vi är din verksamhets strategiska partner och vi gör verksamhetsstyrningen till en effektiv och ändamålsenlig helhet.

Tillväxt med hjälp av Netsuite och en omfattande tjänst!

 • Med globalt, ekonomiskt stöd kan du expandera vart som helst.

Greenstep har utformat en helhet, där all information du behöver finns. Netsuite innehåller flera olika funktioner som är väsentliga för företag, bland annat kundförvaltning, verksamhetsstyrning, bokföring, webshop mm. Vi utformar alltid Netsuite så att det passar kunden och deras behov. Greenstep erbjuder ett team flexibelt för att sköta om de ekonomi- och lönehanteringstjänster som du vill outsourca. Från oss får du även erfarna experter som stöd för att bygga upp och expandera din verksamhet.

 • Du ser ditt företags kärnverksamhet tydligt och mobilt i realtid, oberoende av plats.

Du kan skapa olika, anpassade vyer och rapporter (dashboard) flexibelt i realtid, var du än befinner dig. Netsuite är en 100% molnbaserad tjänst, som varken kräver installation eller underhåll.

 • Vi tar specialbehoven i just din verksamhet i beaktande och bygger Netsuite runt dina styrkor.

Varje företag har egna, unika specialfunktioner. Vare sig det är frågan om lagerhantering, försäljning, inköpsavdelning eller något helt annat, tar vi verksamhetens styrkor i beaktande och utnyttjar dem. Med hjälp av en flexibel business-plattform kan du anpassa vyerna enligt just dina behov. Du kan också kombinera data från olika externa källor och hantera det i egna, skräddarsydda vyer.

Greenstepin NetSuite-tjänst hjälper dig att växa med klarhet!

För att du skall kunna använda NetSuite så effektivt som möjligt och kunna ta del av alla fördelar, har vi skapat skalbara tilläggstjänster till Greensteps kunder. Med hjälp av Greensteps lösningar kan man automatisera funktioner och underlätta användningen. Vi har gjort lösningar åt våra kunder bland annat för följande:

  • Elektronisk fakturering
  • Hantering och inriktning av inköpsfakturor
  • Effektivering av betalningstrafik
  • FAS- och huvudboksrapportering

Mikä NetSuitessa on uniikkia?

Massimo Moretti / NetSuite-konsultti