Internationell löneräkning

Ger löneräkningen för era utländska dotterbolag dig gråa hår? Med hjälp av Greensteps löneräkningstjänster sköts koncernens löneräkning smidigt världen över.

Våra kontor i Finland, Sverige och Estland betjänar våra löneräkningskunder lokalt och idag litar över 800 kunder på oss som sin partner inom löneräkning.

Greenstep är också en del av MSI Global-nätverket och genom det sköter vi löneräkning tillsammans med våra pålitliga partners runtom i hela världen. Våra partners känner till de lokala lagstiftningarna och principerna, vilket gör att vi fyller de lagstadgade kraven lokalt och kan därmed effektivera hela koncernens verksamhet.

Som Greensteps löneräkningskund sparar ni tid samtidigt som ni effektiverar era löneräkningsprocesser. Vi sköter om kontakten med våra partners åt er och vi rapporterar om hela kedjans framgång på en gång. På detta sätt behöver ni inte skillt leta efter lokala partners och samla information om lyckade löneräkningscase från många olika källor. Vid möjliga problemsituationer är du i kontakt med ett bekant team på Greenstep, som sköter om att lösa problemet för dig.

Fördelar med Greensteps internationella löneräkning:

  • Hela koncernens löneräkning via en och samma partner.
  • Pålitliga, lokala partners genom MSI Global-nätverket.
  • Effektivera verksamheten och rapporteringen genom att fokusera på en enda aktör.
  • Vid möjliga problemsituationer finns hjälp nära till hands.