Hameenlinna Hero banner 23

Den kompletta partnern för ditt företag i Tavastehus

Greenstep stöttar dig både i den dagliga driften av ditt företag och i skapandet av tillväxt. Hos oss hittar du tjänster inom ekonomistyrning, personalfrågor, affärsutveckling och rådgivning.

Ta kontakt

Väx tillsammans med en kunnig partner inom ekonomiförvaltning

Om du behöver en heltäckande partner för ditt företag finns vi här för dig! Vi har alla de tjänster du behöver för att stödja ditt företag - redovisning, lön, CFO, skatt och juridiska-tjänster, HR, samt finans, analys, hållbarhet, L&D-tjänster och mycket mer. Vi har ett brett spektrum av kunder i olika branscher, från nystartade företag till börsnoterade företag. Greenstep är en auktoriserad bokföringsbyrå och även medlem i Taloushallintoliitto, vilket visar att de ekonomitjänster vi erbjuder håller hög kvalitet.

Greenstep är med andra ord inte bara en traditionell ekonomisk konsultbyrå. Vi hjälper våra kunder både i Finland och utanför landets gränser med flexibilitet och oberoende av plats. Greensteps 700+ experter kommunicerar, delar kunskap och använder den sömlöst inom organisationens olika områden, vilket gör det möjligt för dem att vara proaktiva och föra hela organisationens kunskap till kunden.

Vårt uppdrag är att ge våra kunder tydlighet så att de kan bygga framtidens företag.

Kundreferenser

GS Summer

Hur är det att jobba hos oss?

Som företag växer vi kraftigt, vilket betyder att vi ständigt söker efter förstärkning till våra team. Tillväxten medför många möjligheter: vi kan utveckla verksamheten, investera i oss själva, erbjuda bra arbetsförhållanden till alla våra anställda - samt även utmärkta utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi vill genuint hitta och utveckla de bästa lösningarna åt våra kunder och därför uppskattar vi lagarbete och en öppen arbetsgemenskap. Detta syns även i våra intressanta kundprojekt, där varje anställd kan lära sig något nytt.

Vi erbjuder även våra nya ekonomistyrningskonsulter effektiva arbetsredskap, en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete, bra arbetsförmåner samt förstås en unik chans att lära sig, dela med sig av sin kunskap och utvecklas genom intressanta arbetsuppgifter.