Procountor mobile hero Procountor desktop hero v2

Procountor

Procountor möjliggör moderna och smidiga redovisningsprocesser som stöd för er affärsverksamhet. Systemet är tillgängligt var och när som helst och kräver inga specifika hårdvaror eller installeringar.

Ta kontakt

Din Procountor-partner

Procountor är ett effektivt och modernt ekonomihanteringssystem. Det är tillgängligt för dig var och när du än behöver det och kräver ingen hårdvara eller installation.

Tillväxten i ditt företag får inte vara beroende av ekonomiförvaltningstjänster. Vi kommer att se till att vi som din partner och Procountor som din programvara för ekonomiförvaltning skapar möjlighet att växa och skala upp verksamheten.

På Greenstep erbjuder vi konsultation och support för användning och implementering av Procountor. Vi är stolta över att vara en Procountor redovisningspartner på platinumnivå - som det bara finns en handfull av i Finland!


Vad innebär denna platinumnivå i praktiken? Det innebär att vi har ett nära samarbete med Procounteror, vilket ger oss möjlighet till snabb produktsupport vid problem och kontinuerlig utbildning. På så sätt kan vi hålla oss i framkant när det gäller systemutveckling och hjälpa våra kunder även i de svåraste situationerna.

Mer än 100 kunder använder redan Procountors programvara genom oss!

Greenstep x Procountor

Vi växer tillsammans med er

Skalbarhet är en förutsättning för företagets tillväxt

Alltid i realtid

Bättre beslutsfattande med hjälp av aktuell information

En erfaren partner

Över 100 av våra kunder använder Procountor

Dynamisk och användarvänlig rapportering

Effektivisera rapporteringen med hjälp av BI Book

Integritetssäker

Ert företags ekonomi är i trygga händer

Hela ekonomiadministrationen på ett ställe

Redovisning, fakturahantering, myndighetsrapportering osv.

Proaktiva Procountor-experter

Våra redovisningskonsulter effektiviserar och utvecklar ert företags affärsverksamhet

Vi utvecklar kontinuerligt vår kompetens

Greenstep Academy har skapats för att försäkra kontinuerlig utveckling bland våra konsulter

Mepco WEB

Effektivisera ekonomirapporteringen i Procountor med hjälp av BI Book

BI Book är ett rapporteringsverktyg skapat av Greenstep. BI Book frigör tid från insamlandet av data samt gör det enklare att analysera och använda data. BI Book är byggt på Microsoft Power BI och utnyttjar gränssnittet med Procountor för att informationen säkert skall vara korrekt och aktuell. Till era BI Book-rapporter kan ni även samla data från era andra system, och på det sättet få tillgång till ännu mer omfattande rapporter. Med hjälp av dynamiska och redigerbara rapporter kan ni basera alla era beslut på validerat data, i stället för att gissa er fram. Läs mer om BI Books Procountor-integrering.

Text media isompi

Bezala förenklar hanteringen av utlägg och reseräkningar

I Procountor finns ett inbyggt system för utlägg och reseräkningar som fungerar bra vid basanvändning. Bezala-systemet, som skapats av oss, och dess färdiga integration med Procountor skapar klarhet i processerna. Förutom att Bezala är användarvänligt fungerar det som ett filter, varpå mängden transaktioner i Procountor minskar, vilket i sin tur minskar kostnaderna. Här kan du läsa mer om hur du kan nyttja Bezala i Procountor.