Greenstep i Uleåborg hjälper er

Tilitoimisto oulu greenstep
Margit Heiniemi02 transparent3

Mot tillväxt med hjälp av Margit Heiniemi och hennes team

Greenstep Uleåborg är en perfekt partner till er som söker en kunnig och kundinriktad partner som stöd för ert företags tillväxt och framgång. Vi hjälper er i alla ekonomiförvaltnings-, CFO-, HR-, och löneräkningsärenden. Dessutom kan vi hjälpa med t.ex. utveckling av verksamheten och sökande av finansiering. Oavsett om det handlar om ett mindre utvecklingsprojekt eller outsourcing av en större helhet, finns vi här för dig. Tillsammans gör vi morgondagen bättre!

Vi skulle gärna diskutera mer kring utveckligen av ert företag. Boka genast ett virtuellt möte med oss! Boka här!

Greenstep som stöd för företag i Uleåborgstrakten

Genom våra tjänster erbjuder vi våra kunder en lika omfattande specialisttillgång som stora företag, som har en egen avdelning för ekonomistyrning, processutveckling, affärsverksamhet, finansiering och riskhantering. Dessa områden har varit centrala inom Greenstep ända sedan företaget grundades. Vårt kunniga team i Uleåborg är redo att hjälpa även ert företag att växa!

Vi vill ge ert företag den ekonomiavdelning ni förtjänar och på det sättet förenkla ert arbete. Vi jobbar alltid med kunden i fokus och satsar på tydlig kommunikation i vårt arbete. Vi vågar även lova utmärkt kundservice och hög tjänstekvalitet till alla våra kunder. Över 1000 kunder har valt Greensteps omfattande ekonomiförvaltningstjänster. Vi har betjänat dem med passion, rätt attityd och kunskap sedan 2010 och vi är redo att också hjälpa ditt företag på bästa möjliga sätt. Om ni har behov av ekonomiförvaltning-, cfo- eller rådgivningstjänster, så finns kunskapen hos oss!

Letar ni efter en högkvalitativ och serviceinriktad redovisningsbyrå? Eller behöver ni hjälp och kunskap när det kommer till att förbereda ert företags ekonomiska material till ledningsgruppen, för styrelsearbete eller för kommande placeringar? Eller vill ni att er ekonomipartner proaktivt sköter allt detta för er - som er egen ekonomiavdelning? Från oss får ni just de tjänster ni behöver. Boka ett möte med oss här!

Mycket mer än en redovisningsbyrå

Vi skapar högkvalitativa och mångsidiga ekonomitjänster genom att använda moderna program, så som Netvisor, NetSuite, Procountor och Dynamics Business Central 365. Vi vill erbjuda företag den ekonomiavdelning dom förtjänar och underlätta arbetet. Vi jobbar alltid proaktivt med kunden i fokus och vi kan lova hög kundservice gentemot alla våra kunder. Om ert företag behöver bokförings-, CFO-, eller konsulttjänster har vi expertisen att hjälpa er.

En framgångssaga!

Case HappyOrNot