Greenstep i Lahtis hjälper dig!

Liitoille ja yhdistyksille icon new crop
Ryhmakuva 2 pieni edit

En kunnig partner inom ekonomiförvaltning

Greenstep är en ny och pålitlig partner inom ekonomi i Lahtis. Läs mer om oss och tveka inte att ta kontakt!

Via oss får du tillgång till hela Greensteps tjänsteutbud Läs mer

Väx tillsammans med en kunnig partner inom ekonomiförvaltning

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att växa genom att erbjuda högkvalitativa och omfattande ekonomiförvaltningstjänster, där vi använder moderna och effektiva arbetsredskap. Greensteps kontor i Lahtis erbjuder smidiga ekonomi- och löneräkningstjänster, skalbara CFO- och HR-tjänster, utveckling av rapportering och analytik, stöd i process- och systemutveckling, skatterådgivning samt finansiering och ombildningstjänster.

I Lahtis jobbar ett team av experter, med omfattande kunskap och insyn i ekonomibranschen. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder ett heltäckande stöd enligt var och ens behov, tillsammans med över fyrahundra andra experter på Greenstep. Vi vill lyckas tillsammans med er.

Lämna dina kontaktuppgifter eller ta kontant direkt med våra experter så diskuterar vi tillsammans hur vi med våra tjänster kunde utveckla er företagsverksamhet. Kontaktuppgifter till våra experter i Lahtis hittar du nere på sidan.

Hur är det att jobba hos oss?

Som företag växer vi kraftigt, vilket betyder att vi ständigt söker efter förstärkning till våra team. Tillväxten medför många möjligheter: vi kan utveckla verksamheten, investera i oss själva, erbjuda bra och trygga arbetsförhållanden till alla våra anställda - samt även utmärkta utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi vill genuint hitta och utveckla de bästa lösningarna åt våra kunder och därför uppskattar vi lagarbete och en öppen arbetsgemenskap. Detta syns även i våra intressanta kundprojekt, där varje anställd kan lära sig något nytt.

Vi erbjuder även våra nya ekonomistyrningskonsulter effektiva arbetsredskap, en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete, bra arbetsförmåner samt förstås en unik chans att lära sig, dela med sig av sin kunskap och utvecklas genom intressanta arbetsuppgifter.

Bekanta dig med våra lediga positioner här!

Anne Jalava
Anne Jalava

Löneräkningskonsult

+358 45 7832 8841
Juho Heinonen
Juho Heinonen

System-, ibruktagnings- och integrationspecialist, NetSuite

+358 40 721 2146
Lotta Laurell
Lotta Laurell

Accounting Specialist

+358 45 7835 6070
Mia Hassi
Mia Hassi

Senior Accounting Specialist, Team Lead

+358 50 085 4966
Riku Outinen
Riku Outinen

Accounting Specialist

+358 40 834 1968
Satu-Marja Tenhiälä
Satu-Marja Tenhiälä

Senior Manager, Sustainability Services

+358 40 508 4477
Tiina Kopra
Tiina Kopra

Löneräkningsspecialist

+358 45 7835 3945
Vesa Lehtonen
Vesa Lehtonen

System & Implementation Specialist, NetSuite

+358 4768 262