Greenstep i Lahtis hjälper dig!

GS Lahti 3
Ryhmakuva 2 pieni edit

En kunnig partner inom ekonomiförvaltning

Greenstep är en pålitlig partner inom ekonomi i Lahtis. Läs mer om oss och tveka inte att ta kontakt!

Via oss får du tillgång till hela Greensteps tjänsteutbud Läs mer

Väx tillsammans med en kunnig partner inom ekonomiförvaltning

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att växa genom att erbjuda högkvalitativa och omfattande ekonomiförvaltningstjänster, där vi använder moderna och effektiva arbetsredskap. Greensteps kontor i Lahtis erbjuder smidiga ekonomi- och löneräkningstjänster, skalbara CFO- och HR-tjänster, utveckling av rapportering och analytik, stöd i process- och systemutveckling, skatterådgivning samt finansiering och ombildningstjänster.

I Lahtis jobbar ett team av experter, med omfattande kunskap och insyn i ekonomibranschen. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder ett heltäckande stöd enligt var och ens behov, tillsammans med hundratals andra experter på Greenstep. Vi vill lyckas tillsammans med er.

Lämna dina kontaktuppgifter eller ta kontant direkt med våra experter så diskuterar vi tillsammans hur vi med våra tjänster kunde utveckla er företagsverksamhet. Kontaktuppgifter till våra experter i Lahtis hittar du nere på sidan.

GS Summer

Hur är det att jobba hos oss?

Som företag växer vi kraftigt, vilket betyder att vi ständigt söker efter förstärkning till våra team. Tillväxten medför många möjligheter: vi kan utveckla verksamheten, investera i oss själva, erbjuda bra arbetsförhållanden till alla våra anställda - samt även utmärkta utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi vill genuint hitta och utveckla de bästa lösningarna åt våra kunder och därför uppskattar vi lagarbete och en öppen arbetsgemenskap. Detta syns även i våra intressanta kundprojekt, där varje anställd kan lära sig något nytt.

Vi erbjuder även våra nya ekonomistyrningskonsulter effektiva arbetsredskap, en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete, bra arbetsförmåner samt förstås en unik chans att lära sig, dela med sig av sin kunskap och utvecklas genom intressanta arbetsuppgifter.

Bekanta dig med våra lediga positioner här!