Greenstep i Vasa hjälper er

Hero banner jpg
Vaasan toimisto 1

Högklassig expertis inom ekonomiförvaltning

Greenstep är mer än en vanlig bokföringsbyrå, vi är företagens flexibla partner inom ekonomiförvaltning och ekonomiledning. Vi är er lokala partner i Vasa och betjänar våra kunder på finska, svenska och engelska. Vi är även specialiserade på att betjäna dotterbolag i Sverige.

Via oss får du tillgång till Greensteps hela tjänsteutbud! Läs mer

En mångsidig bokföringsbyrå i Vasa

Greenstep är en av marknadens mest mångsidiga aktörer när det kommer till att stöda företag i deras affärsverksamhet. Bolaget grundades år 2010 och har idag hundratals experter, som tillsammans betjänar över 2000 kunder i Finland, Sverige och Estland. Greenstep erbjuder sina kunder tjänster inom bland annat bokföring, löneräkning, skatterådgivning, HR, ekonomiledning, affärsutveckling, analytik och utbildning.

Greenstep Vasa

Vår enhet i Vasa grundades år 2015 och hos oss jobbar idag flera ekonomiexperter - redo att hjälpa våra kunder. Bland vår personal finns förutom expertis inom bokföring och ekonomiledning även starkt systemkunnande (NetSuite, BiBook och Power BI). Vi erbjuder även ditt företag kvalificerade CFO:n och Controllers, tillfälligt eller för en överenskommen tid, för att sköta om ditt företags viktigaste ekonomifunktioner. Greenstep är ett auktoriserad bokföringsbyrå och även medlem i Taloushallintoliitto, vilket indikerar att de ekonomitjänster vi erbjuder håller hög kvalitet.

Hos oss får du professionell hjälp med olika ekonomitjänster, så som bokföring, löneräkning och annan finansiell konsultering. Vi är en partner vars mål är att skapa en kostnadseffektiv, enkel och problemfri ekonomiförvaltning. För många kunder fungerar vi även som deras ekonomiavdelning. Vi erbjuder även CFO-, och finansieringstjänster, och vi är en stark partner i strategiska frågor. Vi finns lokalt i Vasa, med starkt stöd av våra kollegor runtom i Finland och utomlads.

Finansiella siffror i realtid från ekonomiförvaltningssystemet

Användning av molntjänster innebär att kunden inte behöver installera någon programvara på sina datorer. Molntjänsten ger tillgång till programmet, konton och rapporter via Internet, vilket skapar en flexibel arbetssituation. Dessutom kan backups och uppdateringar hanteras via molntjänstens leverantör. Greenstep Vasas arbetsmetoder och koncept ger betydande fördelar för företagare; transparensen förbättrar förmågan att se företagets situation i realtid, så att entreprenören har en tydlig överblick över den finansiella situationen och därmed mer kontroll. I traditionella bokföringsbyråer presenteras oftast rapporter med en månads fördröjning, när vi till skillnad presenterar siffrorna redan samma dag. Bokföring bildar en effektiv helhet tillsammans med våra CFO-tjänster.

GS Summer

Hur är det att arbeta hos oss?

I vårt team finns ett väldigt stark vilja att tillsammans få saker och ting gjorda, vilket gör att våra anställda trivs exeptionellt bra i sitt jobb. Vi erbjuder alla våra anställda flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete samt omfattande arbetsförmåner. Du kan alltså välja att jobba från vårt moderna kontor i Vasa centrum, eller hemifrån. Just nu söker vi erfarna experter inom bokföring till vårt kontor i Vasa.

Här hittar du alla våra lediga jobb!