Nykytila ja ratkaisun suunnittelu

Tunne nykytila jotta tiedät, mitä kannattaa automatisoida ja miksi.

Matka kohti digitalisaatiota ja automatisoitua toimintaa saa parhaan alun silloin, kun yrityksellä on selkeä tavoite automaatioille ja hyvä ymmärrys toiminnan nykytilasta. Ymmärtämällä nykyisen toimintamallin sekä sen tavoitteet ja pullonkaulat, automaatioratkaisu voidaan suunnitella saumattomaksi osaksi ympäristöä ja välttää suuriakin tulevaisuuden virhearviointeja.

Nykytila-analyysin eri tavat

Tehtävien nykytilaan voi vaikuttaa jopa satoja eri kokoisia tekijöitä niin organisaation sisällä, kuin sen ulkopuolellakin. Nykytilan analyysissa tunnistamme eri toimintoihin liittyvät tärkeät riippuvuudet ja suunnittelemme parhaat automaatioratkaisut asiakaskohtaisesti. Oli kyse toiminnoista kokonaisuutena, yksittäisestä prosessista tai vaikka ainoastaan yhdestä tehtävästä, autamme sinua etsimään parhaat keinot kohti täyttä automaatiota.

Parhaan mahdollisen automaatioratkaisun löytämiseksi on tärkeää tuntea esimerkiksi yrityksen talouden prosessien nykytila laajemmin. Laaja-alainen osaamisemme mahdollistaa oikeiden nykytila-analyysimenetelmien valinnan jokaiseen asiakastarpeeseen. Tunnistamme toiminnan pullonkaulat ja niiden juurisyyt toimivimman automaatiopolun luomiseksi hyväksikäyttämällä mm. haastatteluita, työskentelyn seuraamista tai monimutkaisempien prosessien osalta erilaisia data-analyyseja ja prosessilouhintaa.

Parasta ja toimivinta ratkaisua suunnitellessa huomioimme sekä järjestelmäympäristön että erityisesti ihmiset, joiden tehtäviin automaatioratkaisut vaikuttavat. Me Greenstepillä haluamme toteuttaa käyttäjälähtöisiä ratkaisuja ja varmistaa sujuvan siirtymän uuteen toimintamalliin.

Toimivimmat keinot automaatioon

Yksi työkalu ei tee kaikkea, ei edes sveitsiläinen linkkuveitsi. Greenstepin laajan osaajajoukon avulla pystymme toteuttamaan tarkoituksenmukaisimmat ja toimivimmat ratkaisut, jotka skaalautuvat asiakkaan tarpeen mukaan. Kehitämme nopeasti käteviä ratkaisuja hyvinkin monipuolisiin tarkoituksiin. Keinovalikoimaamme kuuluvat mm:

Tunnistatko prosesseissasi kehitystarpeita?

Ota yhteyttä, niin päästään alkuun!