Sovellukset / Power Platform

Saavuta enemmän hyötyjä vähentämällä manuaalista työtä.

Tehosta organisaatiosi toimintaa ja luo räätälöityjä ratkaisuja automaatioon tai työn helpottamiseen nopeasti ja helposti. Power Platform -alustalla asiantuntijamme luovat ratkaisuja toistuvien tehtävien automaatiosta helppokäyttöisiin liiketoimintasovelluksiin. Tämän lisäksi eri datalähteiden yhdistäminen mahdollistaa kaiken seurannan ja raportoinnin.

Automatisoimme räätälöidyillä Power Platform -ratkaisuilla kinkkisimmätkin prosessisi

Power Platform on työkalu, joka mahdollistaa monipuolisen sovelluskehityksen ja datan analysoinnin. Alustalla voidaan rakentaa räätälöityjä sovelluksia moneen eri tarpeeseen, integroida eri työvaiheita saumattomasti keskenään ja hyödyntää eri datalähteitä monipuolisesti. Ratkaisut ovat lisäksi skaalattavissa eri kokoisille organisaatioille ja tiimeille.

Power Platform on saumattomasti integroitu Microsoftin muihin liiketoimintasovelluksiin ja mm. Azureen. Valmiiden liittymien kautta kolmansien osapuolten sovellusten yhdistäminen Power Platform -toteutuksiin on yksinkertaista.

Ratkaisuillamme tuomme vanhentuneet ja ehkä epäkäytännöllisetkin työtavat nykyaikaan ja mahdollistamme hyvin pitkälle viedyn automaation. Toteutamme ratkaisuja mm. datan keräämiseen kentältä, tiedon syötön eri järjestelmiin ja pirstaleisen tiedon yhdistämiseksi. Voimme korvata useat erilliset käyttöliittymät yhdellä intuitiivisella ratkaisulla ja automatisoida kaiken taustalla tapahtuvan prosessoinnin.

Tunnistatko prosesseissasi kehitystarpeita?

Ota yhteyttä, niin päästään alkuun!