Webinaari: Vastuullisuus osana yrityksen kilpailukykyä, ti 30.11. klo 9:00

Vastuullisuudesta on tullut menestyvän yritystoiminnan perusedellytys. Kestävään liiketoimintaan pyrkivä yritys on usein paremmissa asemissa: parhaat tekijät hakeutuvat vastuullisiin yrityksiin ja myös viihtyvät niissä, asiakkaat tekevät arvopohjaisia valintoja, rahoituksen hinta on alempi ja syntyy uutta liiketoimintaa, joka edistää koko yhteiskunnan vastuullisuutta.

Greenstep järjestää yhteistyössä Turun kauppakamarin kanssa webinaarin, jossa pureudutaan vastuullisuuden ajankohtaisiin teemoihin: lainsäädännön uudistukset, vastuullinen liiketoiminta hyvän maineen perustana sekä vastuullisuusstrategian vieminen käytännön toimenpiteiden tasolle.

Tervetuloa kuulemaan, miksi yritysten pitäisi panostaa vastuullisuuteen ja miten rakentaa yrityksen menestystä vastuullisesti!

Aika: Tiistai 30.11.2021 klo 9:00–10:30

Ohjelma:

  • 9:00 Tilaisuuden avaus
    • Vastuullisuus on etumatka – ilmoituskanavalainsäädännön tilanne / Stina Wikberg, johtaja, yritysten itsesääntely ja vastuullisuus, Keskuskauppakamari
    • Ei vahvaa mainetta ilman vastuullisuutta / Arja Suominen, Senior Advisor, Sustainability Services, Greenstep
    • Vastuullisuusstrategiasta käytännön toimiin ja tekoihin / Pirjo Virtanen, Senior Manager, Environmental Sustainability, Greenstep
    • Keskustelua, kysymyksiä
  • 10:30 Tilaisuuden päätös


Vieraspuhujamme:

Stina Wikberg työskentelee Keskuskauppakamarilla yritysten itsesääntelystä ja vastuullisuudesta vastaavana johtajana ja haluaa auttaa kaikkia yrityksiä toimimaan vastuullisesti. Aiemmin Stina on työskennellyt pitkään kirjankustannusalalla juridisen tiedon digitalisoinnin parissa sekä juridisten palveluiden kehittäjänä.

Huom! Tilaisuus on vaihdettu läsnäolotilaisuudesta webinaariksi Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän otettua käyttöön laajan etätyösuosituksen.

Ilmoittaudu mukaan tästä!
Webinaari on maksuton.