Webinaari: Automatisoi ostolaskuprosessisi tehokkaammaksi, to 14.3.

Haluaisitko säästää 30% ostolaskuprosessisi kustannuksista? Niin arvelimmekin!
Tule mukaan webinaariimme, ja kuulet miten!

Ilmoittaudu tästä mukaan!

Taloushallinnon prosesseissa on usein paljon muuttujia, kuten käsittelijöitä/käyttäjiä, kustannuspaikkoja, toimittajia, tuotteita jne. Muuttujien määrä ja volyymit vaikuttavat prosessin kompleksisuuteen.

Prosessilouhinnan avulla tarkasteltava prosessi voidaan läpivalaista ja analysoida sen tehokkuutta ja laatua luotettavan tiedon valossa. Kun prosessin vaiheet ja tapahtumat on kuvattu, niin tehokas kehittäminen on mahdollista. Menetelmällä voi kehittää mitä tahansa prosessia, jossa hyödynnetään tietojärjestelmiä.

Webinaarissa kerromme, miten prosessilouhinta läpivalaisee ostolaskuprosessisi ja tekee näkyväksi sen, kuinka moni ihminen käyttää aikaa ostolaskujen käsittelyyn ja mitä missäkin vaiheessa tapahtuu. Kun tunnistat ja eliminoit prosessin turhat välivaiheet ja automatisoit tiedon kulun ja manuaalitehtävät, voit säästää valtavat määrät työaikaa ja kustannuksia.

Miksi taloushallinnon automatisointi ei ole enää vain "nice-to-have"-asia? Lue artikkelimme aiheesta ja hyppää mukaan linjoille kuulemaan lisää!

Aika: torstai 14.3.2024 klo 8:30–9:00. Teams-linkki webinaariin toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Webinaarissa käsiteltävät aiheet:

  • Prosessilouhinnan hyödyt taloushallintoa ulkoistaessa / Sini Himanen, Sales Director, Greenstep
  • Prosessilouhinta läpivalaisee ostolaskuprosessin dataan pohjautuen / Simo Parkkali, Sales Director, Greenstep
  • Automaation hyödyntäminen ostolaskuprosessin kehittämisessä / Tomi Paapio, Business Lead, Automation Services, Greenstep

Ilmoittaudu tästä mukaan! Webinaari on maksuton