Webinaari: Ei enää puuttuvia kuitteja! ke 27.10. klo 9:30

Matka- ja kululaskusovellus Bezala helpottaa luottokorttilaskujen käsittelyä mm. muistuttamalla puuttuvista kuiteista ja yksinkertaistamalla yrityksen maksamiseen liittyviä prosesseja. Bezalan hyöty on erityislaatuinen johtuen sen suorista integraatioista eri luottokorttiyhtiöihin ja kirjanpito-ohjelmistoihin.

Järjestämme yhteistyössä Visma Solutionsin kanssa webinaarin ke 27.10. klo 9:30-10:00, jossa esittelemme kuittien toimittamiseen ja luottokorttilaskujen käsittelyyn liittyviä automaatioita. Uusien integraatioiden avulla saat luottokorttitapahtumat sekä eKuitit suoraan Bezalaan.

Tervetuloa kuulemaan, kuinka helpoksi kuittien toimittaminen on tehty ja kuinka Bezalan automaatiot nopeuttavat myös kirjanpitäjien työtä mm. muistuttamalla automaattisesti puuttuvista kuiteista! Webinaari sopii myös jo Bezalaa käyttäville.

Webinaarin kesto on 30 minuuttia ja sen pitävät Bezalan toimitusjohtaja Fredrik Teir sekä Visma Solutionsin tuotepäällikkö Pekka Kotovaara.

Ilmoittaudu mukaan tästä!


Bezala-sovelluksella voit tehdä kulu- ja matkalaskut puhelimellasi

Greenstepin kehittämän sovelluksen avulla teet kulu- ja matkalaskusi vaivattomasti ja nopeasti. Sen sijaan, että keräät ja kuljetat kuitteja paikasta toiseen, nappaat vain kuvan kuiteista niiden kertyessä. Helppokäyttöisellä sovelluksella lähetät kuvat kuiteista selvityksineen suoraan kirjanpitoon ilman aikaa vievää kopiointia, skannausta ja raporttien laadintaa. Näin vähennät ylimääräistä stressiä ja nautit liikematkastasi. Bezala säästää aikaa ja hermoja. Sovelluksella pystyt lisäksi laatimaan päiväraha- ja kilometrikorvaushakemuksia.

Bezalalla onnistuu myös palkkioiden maksu helposti! Maksaessasi palkkiot Bezalan kautta sovellus laskee automaattisesti palkkiosta pidätettävän ennakonpidätyksen, ja teemme myös ilmoitukset tulorekisteriin puolestasi.