Webinaari: Secret Sauce to Success – Menestyksen avaimet rahoitusalalle,
ma 8.3. klo 15


Tervetuloa kuulemaan rahoitusalan asiantuntijoiden keskustelua työurasta ja menestymisen vaateista liiketoiminnan ytimessä sekä saamaan inspiraatiota kevääseen!


Miltä näyttävät naisten urat johtajina rahoitusmarkkinoilla tutkimuksen valossa? Entä minkälaisena ensimmäisenä naisena Pohjoismaissa pääomasijoitusyhtiön perustanut Julianna Borsos näkee rahastoalan tänä päivänä?

Webinaarissamme naistenpäivänä 8.3. kuulemme professori Anna-Maija Lämsän puheenvuoron stereotypioista naisjohtajien haasteena sekä Julianna Borsosin esityksen mielenkiintoisesta urastaan rahoitusmaailmassa. Lopuksi pääsemme seuraamaan Heli Häyrysen vetämää paneelikeskustelua menestyksen avaimista rahoitusalalle.

Aika: ma 8.3.2021 klo 15:00-16:15

Ohjelma:

  • Tervetulosanat / KTT Heli Häyrynen, Greenstep Academy
  • Stereotypiat naisjohtajien haasteena / Prof. KTT, KM Anna-Maija Lämsä, Jyväskylän yliopisto
  • Kansainvälisyys ja päättäväisyys rahoitusalan työuran peruspilareina / KTT, perustajaosakas, Julianna Borsos, Bocap Private Equity Oy

  • Paneelikeskustelu, osallistujina Anna-Maija Lämsä, Julianna Borsos sekä Greenstepissä rahastopalveluista vastaava Minna Riihimäki, Heli Häyrynen fasilitoi


Vieraspuhujamme:

KTT Julianna Borsos on pääomasijoitusyhtiö Bocap Private Equity Oy:n ja emoyhtiökonsernin perustaja sekä hallituksen puheenjohtaja. Aiemmin urallaan Borsos on toiminut mm. tutkijana Etlalla, pääanalyytikkona ja ekonomistina Merita-Nordbankenissa, kansainvälisten toimintojen johtajana Mandatumissa sekä investointipankkiirina. Nykyään hän on useiden suomalaisyhtiöiden hallituksen jäsen sekä mm. Euroopan komission Horisontti 2020 -pk-yritysrahoitusohjelman ylimmän valintalautakunnan jäsen.
KTT Anna-Maija Lämsä on henkilöstöjohtamisen professori ja koulutuksesta vastaava varadekaani Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Tällä hetkellä hän on myös vastuullinen tutkija ja varajohtaja Suomen Akatemian rahoittamassa työelämän tasa-arvoa selvittävässä WeAll-hankkeessa sekä vastuullinen tutkija ja partneri Euroopan Komission rahoittamassa nuorten naisten urakehitystä Intiassa edistävässä Rainbow-hankkeessa. Hänen tutkimusalueensa liittyvät johtajuuteen ja henkilöstöjohtamiseen erityisesti työelämän tasa-arvoon sukupuolen näkökulmasta, naisten urakysymyksiin ja johtamisetiikkaan.
Tervetuloa webinaariin!

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella. Toimitamme kaikille ilmoittautuneille webinaaritallenteen webinaarin jälkeen. Webinaari on maksuton.


Ilmoittautumalla hyväksyt tietosuojaselosteemme.