Webinaari: NetSuite - tehokas lääke yrityksen kasvukipuihin ma 23.5. klo 14:00

Ei ole sattumaa, että kansainväliset menestysyritykset (mm. Oura, HappyOrNot, Snapchat ja Spotify) käyttävät toiminnanohjaukseensa NetSuitea. Kaikki edellä mainitut yritykset ovat olleet tilanteessa, jossa kasvu ja kansainvälistyminen tekivät prosesseista monimutkaisia ja vaikeammin hallittavia. Näihin kasvukipuihin lääkkeen tarjosi NetSuite – täysin yrityksen tarpeisiin kustomoitu toiminnanohjausjärjestelmä.

Mitä: Webinaari: NetSuite - tehokas lääke yrityksen kasvukipuihin
Kenelle: Liikkeenjohdolle sekä talouden ja logistiikan ammattilaisille
Miksi: Jotta yrityksesi kasvaisi ja kansainvälistyisi ongelmitta
Milloin: ma 23.5.2022 klo 14

Onko yritykselläsi käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, joka ei kulje käsi kädessä yrityksen toiminnan kanssa? Ovatko käyttämänne järjestelmät (esim. tilaukset, varasto, toimitus, tuntikirjaukset, laskutus) toisistaan erillisiä palikoita, joiden sisältämän tiedon yhdistäminen vaatii aikaa ja rahaa?

NetSuite ERP ratkaisee tehokkaasti nämä liiketoiminnan pullonkaulat ja selkeyttää prosesseja. Se yhdistää koko liiketoimintasi yhdelle alustalle tarjoten läpinäkyvyyttää niin kotimaisiin kuin kansainvälisiinkin toimintoihin. Laajeneepa yrityksesi liiketoiminta mihin suuntaan tahansa, NetSuite skaalautuu vaivattomasti kanssasi.

Maanantaina 23.5.2022 klo 14.00–14.30 järjestettävässä webinaarissa käymme läpi mm. :

  • Miksi NetSuite ERP on kasvuyritysten paras vaihtoehto toiminnanohjaukseen kasvun ja kansainvälistymisen kynnyksellä?
  • Miten NetSuite vastaa yhtiön konsernirakenteiden tuomiin taloushaasteisiin?
  • Miten NetSuite mahdollistaa toiminnan laajentumisen vaiheittain? (myynti, varasto, tuotanto, asiakkuuksien hallinta)
  • Miten NetSuiten käyttöönotto onnistuu modulaarisesti yrityksen tarpeiden mukaan?

Ilmoittaudu mukaan, vaikka kalenteri näyttäisi jo täydeltä tapahtuman ajankohtana, sillä lähetämme jokaiselle ilmoittautuneelle jälkikäteen tallenteen. Webinaari on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman asiantuntijoina toimivat Greenstepin NetSuite-tiimin järjestelmä- ja käyttöönottokonsultit Jorma Mursu ja Lola Keskikallio. Greenstep on palkittu NetSuite-kumppani, jonka vahvuutena on rautaisen talousosaamisen liittäminen kärkiluokan järjestelmäosaamiseen. Greenstepin NetSuite-projekteissa talousprosesseja suunnittelevat talouden ammattilaiset yhdessä NetSuite-konsulttiemme kanssa.


llmoittaudu tästä:

Ilmoittautumalla hyväksyt tietosuojaselosteemme.