Greenstep kumppanuuteen Salesforcen kanssa

Salesforce kumppani

Greenstep on tuhansien yritysten luotettu kumppani taloushallinnon palveluiden ja järjestelmien toimittajana. Pystyäksemme tukemaan asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin koko lead-to-cash-arvovirran matkalta, olemme lähteneet merkittävästi vahvistamaan kyvykkyyksiämme myyntiprosessin alueella ja CRM-järjestelmissä.

Tänä syksynä saavutimme merkittävän virstanpylvään, kun kumppanuutemme Salesforcen kanssa vahvistui! Consulting Partner -status vahvistaa, että olemme vahva, luotettava, vaatimukset täyttävä kumppani nyt myös Salesforce-ekosysteemissä. Tämä tukee täydellisesti visiotamme olla johtava toimija, kun halutaan nivoa myynti, taloushallinto ja toimitusorganisaatio saumattomaksi koneistoksi, tekemättä kompromisseja minkään tahon vaatimusten osalta.

"Kumppani-status takaa, että Salesforce-praktiikkamme ja osaamisemme on tasolla, jota vaativissa käyttöönotoissa ja ylläpidossa tarvitaan. Samalla se mahdollistaa meille entistä läheisemmän yhteistyön Salesforcen raudanlujien ammattilaisten kanssa. Mutta tärkeintä on se, että näin pystymme yhdessä tuomaan maksimaalisesti Salesforcen hyötyjä asiakkaillemme!" toteaa Salesforce Business Operations Lead Petteri Heinonen



Greenstepin lead-to-cash-kokonaisuus kattaa mm.

  • Salesforce Sales Cloud- ja CPQ implementaatiot ja räätälöinnit: annetaan myynnin käyttöön modernit työkalut ja intuitiivinen prosessi, ja maksimoidaan näin varsinaisiin myyntiaktiviteetteihin käytössä oleva aika.
  • Kokonaisarkkitehtuurin (”enterprise architecture”) suunnittelu: tukeudutaan isoon kuvaan ja vahvaan suunnitelmaan, ad-hoc -pisteratkaisujen sijaan.
  • Taloushallinnon järjestelmien käyttöönotot ja kustomoinnin, myös isoissa konsernirakenteissa: pitkälle automatisoitu myyntireskontra, laskutus, perintä ja liikevaihdon tunnistus.
  • Järjestelmien integraatiot, huomioiden erityisvaatimukset mm. monivaluuttaympäristössä: vältetään manuaaliset vaihteet mm. myyntitilausten kirjaamisessa ja tarkistamisessa.
  • Käytännön työn ja tuhansien toimeksiantojen kautta hankitun substanssiosaamisen myynnin ja taloushallinnon arjesta: projektien nopea time-to-value, kun perusasiat, vaatimukset, sudenkuopat ja mahdollisuudet ovat heti alusta asti selkeitä.
  • Täydellisen analytiikan ja raportoinnin: datan hallintaan ja analytiikkaan voidaan joustavasti hyödyntää Salesforcen omia menetelmiä, tai tukeutua Greenstepin kokeneen analytiikkatiimin osaamiseen.

Mikäli kiinnostuit kuulemaan tarkemmin miten rakennetaan skaalautuva ja ylläpidettävä lead-to-cash -kokonaisuus, ota yhteyttä.