Bezala-sovelluksella voit tehdä kulu- ja matkalaskut helposti puhelimellasi

Greenstepin kehittämän sovelluksen avulla teet kulu- ja matkalaskusi vaivattomasti ja nopeasti. Sen sijaan, että keräät ja kuljetat kuitteja paikasta toiseen, nappaat vain kuvan kuiteista niiden kertyessä. Helppokäyttöisellä sovelluksella lähetät kuvat kuiteista selvityksineen suoraan kirjanpitoon ilman aikaa vievää kopiointia, skannausta ja raporttien laadintaa. Näin vähennät ylimääräistä stressiä ja nautit liikematkastasi. Bezala säästää aikaa ja hermoja. Sovelluksella pystyt lisäksi laatimaan päiväraha- ja kilometrikorvaushakemuksia.


Bezalalla onnistuu myös palkkioiden maksu helposti! Maksaessasi palkkiot Bezalan kautta sovellus laskee automaattisesti palkkiosta pidätettävän ennakonpidätyksen, ja teemme myös ilmoitukset tulorekisteriin puolestasi.

Miksi valita kulu- ja matkalaskusovellukseksi Bezala?


Kolme kertaa nopeampi kuin perinteiset menetelmät

Nappaa kuvaa, lisää selite ja lähetä! Myös hyväksyntä on sujuvampaa, joten korvaukset maksetaan nopeammin ja työntekijät ovat tyytyväisempia.


83% automatisoitu

Voit halutessasi antaa ainoastaan selitteen kulullesi. Bezala lisää automaattisesti kustannuspaikan, hinnan ja tiliöi kuitin.


Maksat vain käytöstä

Bezalan hinnoittelu on 8,60€ / kuukaudessa per aktiivinen käyttäjä + luottokorttiominaisuudet 3€ / kk. Voit myös tilata vuosilisenssejä, jolloin kuukausittainen hinta tulee halvemmaksi.


  Bezala integroituu mm. seuraavien järjestelmien kanssa:

  1. Netvisor
  2. NetSuite
  3. Procountor

  Mikäli haluat tutustua matkalaskuohjelmistojen edelläkävijään tarkemmin, käy Bezalan verkkosivuilla!

  Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä, kuinka Bezala voisi hyödyttää liiketoimintaanne!