Bezala mobile hero Bezala desktop hero

Bezala - helppokäyttöinen kulu- ja matkalaskusovellus

Bezala sovelluksen avulla teet kulu- ja matkalaskusi vaivattomasti ja nopeasti puhelimellasi.

Ota yhteyttä

Helpoin tapa käsitellä kuitit ja matkalaskut

Greenstepin kehittämän sovelluksen avulla teet kulu- ja matkalaskusi vaivattomasti ja nopeasti. Sovellus mm. automatisoi päiväraha- ja kilometrikorvauslaskennan, maksatuksen ja raportoinnin.

Olemme myös poistaneet kaikki manuaaliset vaiheet kuittien käsittelystä. Sen sijaan, että keräät ja kuljetat kuitteja paikasta toiseen, nappaat vain kuvan kuiteista niiden kertyessä. Helppokäyttöisellä sovelluksella lähetät kuvat kuiteista selvityksineen suoraan kirjanpitoon ilman aikaa vievää kopiointia, skannausta ja raporttien laadintaa. Näin vähennät ylimääräistä stressiä ja nautit liikematkastasi.

Bezala on tapa yhdistää yrityskorttinne kirjanpitoon. Integroimalla yrityksenne käyttämät luottokortit Bezalaan, kortinhaltija näkee luottokorttitapahtumat suoraan sovellukseen ja voi lisätä niihin kuitteja helposti. Muistutamme myös puuttuvista kuiteista automaattisesti.

Sovelluksella voit myös käsitellä palkkioita. Maksaessasi palkkiot Bezalan kautta sovellus laskee automaattisesti palkkiosta pidätettävän ennakonpidätyksen, ja teemme myös ilmoitukset tulorekisteriin puolestasi.

Miksi valita kulu- ja matkalaskusovellukseksi Bezala?

Kolme kertaa nopeampi kuin perinteiset menetelmät

Nappaa kuvaa, lisää selite ja lähetä! Myös hyväksyntä on sujuvampaa, joten korvaukset maksetaan nopeammin ja työntekijät ovat tyytyväisempia.

83% automatisoitu

Voit halutessasi antaa ainoastaan selitteen kulullesi. Bezala lisää automaattisesti kustannuspaikan, hinnan ja tiliöi kuitin.

Maksat vain käytöstä

Bezalan hinnoittelu on 9,50€ / kuukaudessa per aktiivinen käyttäjä + luottokorttiominaisuudet 3€ / kk.

Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä, kuinka Bezala voisi hyödyttää liiketoimintaanne!