Greenstep (fi) - Kati Tuovinen

Kati Tuovinen

Head of HR Business

Espoo

+358 50 306 6770

Kuvaus

Ennen Greenstepiin siirtymistään kesällä 2017, Kati oli työskennellyt 15 vuotta erilaisissa vastuullisissa ja monipuolisissa henkilöstöjohtamisen ja -hallinnon tehtävissä niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä kasvu- ja suuryrityksissä. Kati on työurallaan toiminut HR-asiantuntijana, henkilöstöjohtajana, esimiehenä, yrityksien johtoryhmän jäsenenä ja konsulttina.

Kati on innostava ja kokenut muutosjohtaja ja fasilitaattori, joka innostuu ihmisistä, kehittämisestä ja aikaansaamisesta. Katin kokemuksen mukaan tärkeimpiä HR-asioita yrityksen menestyksen kannalta ovat innostuneet ihmiset (kulttuuri) sekä selkeys päätöksenteossa ja viestinnässä. Innostus ja selkeys luodaan panostamalla organisaation ja osaamisen kehittämiseen, muutosjohtamiseen ja organisaatiokulttuuriin.

Greenstepille asiakkaiden ilahduttaminen on yksi keskeinen arvo ja mitä laajemmin Greenstep voi olla asiakasyrityksiensä kasvun kumppani, sen paremmin onnistumme yhdessä asiakkaan kanssa. Kati vastaa HR-palveluidemme rakentamisesta, kehittämisestä ja tarjoamisesta asiakkaillemme. Greenstepin HR-palvelut täydentävät jo olemassa olevaa palvelukokonaisuutta mahdollistamalla kumppanuuden myös mm. organisaatiokulttuurin, johtamisen ja osaamisen kehittämisessä sekä operatiivisten HR-asioiden hoitamisessa sujuvasti ja luotettavasti, projekteina tai ulkoistamalla.