Bezala

Bezala-sovelluksella voit tehdä matkalaskut puhelimellasi

Greenstepin kehittämän sovelluksen avulla teet matkalaskusi vaivattomasti ja nopeasti. Sen sijaan, että keräät ja kuljetat kuitteja paikasta toiseen, nappaat vain kuvan kuiteista niiden kertyessä. Helppokäyttöisellä sovelluksella lähetät kuvat kuiteista selvityksineen suoraan kirjanpitoon ilman aikaa vievää kopiointia, skannausta ja raporttien laadintaa. Näin vähennät ylimääräistä stressiä ja nautit liikematkastasi. Bezala säästää aikaa ja hermoja. Sovelluksella pystyt myös laatimaan päiväraha- ja kilometrikorvaushakemuksia.

IMG_6387-copy.jpg#asset:1494


Bezala ja Netvisor virtaviivaistavat kirjanpidon

Bezala-palvelu linkittyy rajapinnan kautta Netvisor-ohjelmaan, mikä tekee matkalaskujen käsittelystä erityisen sujuvaa. Suosittu, pitkälle automatisoitu järjestelmä yhdistää samaan ohjelmistopakettiin taloushallinnon, johdon raportoinnin, asiakkuuksien hallinnan sekä henkilöstöhallinnan. Netvisorin avulla yrityksen eri liiketoimintaprosesseja on helppo hallita yhdestä näkymästä, jossa tieto kulkee automaattisesti eri osioiden välillä. Kukin käyttäjä pääsee käsiksi tarvittaviin tietoihin roolinsa mukaisesti.

Netvisor-integraatio tekee matkalaskun käsittelystä erittäin nopeaa ja yksinkertaista. Käyttäjä naputtelee tiedot sovellukseen, josta ne siirtyvät esimiehelle hyväksyttäväksi ja suoraan Netvisoriin ja kirjanpitäjän eteenpäin käsiteltäväksi. Automaattisten toimintojen ja kuittiskannauksen ansiosta matkalaskujen käsittely nopeutuu ja työntekijän ei tarvitse odotella matkalaskun hyväksyntää ja rahojen siirtymistä tililleen.

Rcam-copy.jpg#asset:1497:url

Haluatko aloittaa Bezalan käytön? Ota yhteyttä Fredrikiin (fredrik.teir(a)greenstep.fi).