Power BI

Helppokäyttöinen Business Intelligence -työkalu

Power BI on kokoelma analytiikka- ja raportointityökaluja, joiden avulla pystyt analysoimaan, visualisoimaan ja esittämään organisaatiosi liiketoiminnasta saatavaa dataa vaivattomasti ja yksinkertaisesti.


Power BI:n vahvuus on useista tietolähteistä saatavien lukuisten eri datatyyppien yhdistäminen. Datasta pystytään luomaan visuaalisesti selkeitä näkymiä, joita voit tarkastella ja esittää haluamasi päätelaitteen kautta.

Tarkastele raportteja reaaliaikaisesti esimerkiksi älypuhelimellasi - Power BI:n avulla pysyt aina askeleen edellä, sillä kaikki tarvitsemasi on kätesi ulottuvilla.


Neljä syytä, miksi valita Microsoft Power BI:

  1. Käyttöönotto: Power BI on mahdollista ottaa käyttöön hyvin alhaisilla kustannuksilla (alle 10€/kk/käyttäjä), joskus jopa veloituksetta. Käyttöönottoa vauhdittaa Power BI:n omat sovellukset lukuisille online-palveluille (mm. Salesforce, Google Analytics, Mailchimp) jo valmiiksi luotuine raportti- ja koontinäyttöineen.
  2. Visuaalisuus ja nopeus: Power BI:n visualisointityökalut vievät raportointisi selkeydellään uudelle tasolle! Vuorovaikutteisten raporttien ja koontinäkymien (dashboard) visuaalinen ilme on käyttäjän itsensä muokattavissa, joten näkymiä on mahdollista personoida haluamallaan tavalla. Power BI:sta löytyy myös valmiita visualisointimalleja, joiden avulla selkeiden raporttien luominen ja julkaisu onnistuu nopeammin kuin uskotkaan.
  3. Skaalautuvuus: Ohjelmisto skaalautuu helposti niin ominaisuuksiensa kuin käsiteltävien data-aineistojenkin laajuudessa. Pystyt käsittelemään työkalulla niin yksittäisiä data-aineistoja kuin organisaation lukuisten järjestelmien muodostamia monimuotoisia datakokonaisuuksia.
  4. Yhteis- ja mobiilikäyttö: Palvelun monipuolisuus tulee esille myös sen kyvyssä tarjota mm. organisaatiokohtaisia sisältöpaketteja ja yhteiskäyttötiloja, joiden avulla projekteja voidaan hallita ongelmitta lukuisten ihmisten toimesta. Power BI:n mobiilisovelluksen avulla saat yhdellä vilkaisulla yleiskatsauksen liiketoimintatiedoista, joiden muutosten varalle voit asettaa tietohälytyksiä saadaksesi niistä reaaliaikaisia ilmoituksia.


Greenstepin asiantuntijoiden avulla otat Power BI:n käyttöön vaivattomasti ja nopeasti. Työkalu toimii erinomaisesti yhdistettynä mm. Visma Netvisoriin, joka on suosittelemamme monipuolinen taloushallinnon järjestelmä.


Tutustu Microsoft Power BI -työkaluun: