Public sector hero mobile Frame 16

Joustavat palvelut julkiselle sektorille

Asiantuntijuutta ja tehokkuutta julkisen sektorin tukipalvelukokonaisuudella. Autamme selkeyttämään ja tehostamaan prosesseja ja tuemme kuntien, hyvinvointialueiden sekä julkisomisteisten yhtiöiden elinvoimaisuutta.

Ota meihin yhteyttä

Luotettava kumppani haluamassasi laajuudessa

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ja vahvaa osaamista kuntien, kaupunkien, hyvinvointialueiden ja muiden julkisrahoitteisten organisaatioiden tukemiseksi. Kokemuksemme ja osaamisemme mahdollistavat julkisen sektorin taloushallinnon prosessien parantamisen, toiminnan tehostamisen sekä nykyaikaisten teknologiaratkaisujen käytön arkipäiväisissä tehtävissä.

Kokemuksemme ja osaamisemme auttaa julkista sektoria taloushallinnon prosessien parantamisessa, toiminnan tehostamisessa sekä arjen helpottamisessa nykyaikaisia teknologiaratkaisuja hyödyntäen. Projektinomaiset ponnistukset tai pidempi kumppanuus ja yhteistyö; Greenstepin laajasta palveluvalikoimasta löydämme sinun organisaatiosi tarpeisiin niin talousjohtamisen, henkilöstöhallinnon, koulutuspalveluiden kuin vastuullisuuden asiantuntijat paikallisesti tavoitettavissa.

Kunnat ja Hyvinvointialueet

Tarjoamme ratkaisuja kuntien ja hyvinvointialueiden tarpeisiin keskittyen prosessien kehittämiseen, tehostamiseen ja automaation hyödyntämiseen. Tavoitteenamme on tehdä organisaation toiminnasta sujuvaa ja ketterää samalla säästäen sekä kustannuksissa että henkilöstön voimavaroissa. Oikeat teknologiavalinnat ja tehokas taloushallinto tukevat elinvoimaisen kunnan ja hyvinvointialueen toimintaa.

Kattavat koulutuksemme ja valmennuksemme esihenkilöille ja johdolle vahvistavat organisaation kykyä vastata haasteisiin nopeasti ja tehokkaasti. Myös asiantuntevat HR-ammattilaisemme ovat aina valmiina auttamaan henkilöstöön liittyvissä tilanteissa tarjoten käytännönläheistä apua ja ratkaisuja valitsemassasi laajuudessa kunkin tilanteen mukaan.

Julkisomisteiset yhtiöt

Tuemme kuntaomisteisten yhtiön liiketoimintaa ja kehitystä tarpeisiinne muotoiluilla kokonaisuuksilla. Autamme optimoimaan liiketoimintaprosesseja, lisäämään tehokkuutta ja saavuttamaan parempia tuloksia. Kirjanpito, palkanlaskenta ja talousjohtamisen palvelumme eivät ainoastaan tue talouden hallintaa, vaan vahvistavat myös yrityksenne päätöksentekokykyä ja taloudellista suorituskykyä.

HR-palveluista saat apua henkilöstöasioiden tehostamiseen ja ammattimaiseen hallintaan. Kestävän kehityksen ja vastuullisuuden teemat ovat yhä tärkeämpiä liiketoiminnassa, meille voit luottaa ESG ja CSRD raportoinnin, tai ottaa avuksi lisäresursseja interim-vastuullisuus asiantuntijalta.


Frame 17

Autamme selkeyttämään ja tehostamaan prosesseja ja tuemme kuntien, hyvinvointialueiden sekä julkisomisteisten yhtiöiden elinvoimaisuutta.

Palvelukokonaisuus julkiselle sektorille räätälöitynä

Frame 24

HR-palvelut

Täyden palvelun HR-kumppanina katamme aina johdon kehittämisestä ja isojen strategisten suuntalinjojen suuntaamisesta HR:n päivittäiseen operatiiviseen toimintaan. Olemme tukenanne prosessien suunnittelussa, kuin myös monissa henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä.

Frame 25

Vastuullisuuspalvelut

Tarjoamme kattavasti vastuullisuuspalveluita julkisen sektorin vastuullisuustyön kehittämiseen ja kirkastamiseen. Vastuullisuuden vaatimukset ovat laajoja ja monialaisia, mutta asiantuntijamme ovat tukena alun suunnittelusta käytännön vientiin saakka.

Frame 19 1

Learning and development

Kartoitamme osaamistilanteen, autamme tunnistamaan osaamisvajeen nyt ja tulevaisuudessa, sekä rakennamme valmennukset, jotka auttavat teitä menestymään. Kumppanina tuemme kehitystänne ajassa kiinni olevalla koulutus- ja valmennustarjonnalla.

Frame 21

Kirjanpito

Olemme luotettava ja skaalautuva taloushallinnon kumppani, joka takaa tarkan ja aikataulussa pysyvän kirjanpidon. Asiakkaanamme voit olla varma, että asiantuntijamme suorittavat laadukasta tilinpäätöstasoista kirjanpitoa kuukausittain.

Frame 23

Analytiikka

Analytiikkapalveluidemme avulla päätöksiä ei tarvitse enää tehdä mutulla, vaan niiden tukena käytetään kerättyä dataa sekä selkeitä ja ymmärrettäviä BI-raportteja. BI Book-raportointityökalulla luot helposti käytettäviä ja visuaalisia raportteja eri kokonaisuuksista.

Frame 22

CFO-palvelut

Tarjoamme käyttöönne osaavan ja kokeneen talousjohtajan tai controllerin hoitamaan julkisen sektorin taloushallinnon tehtäviä haluamassanne laajuudessa – myös joustavasti osa-aikaisesti, juuri tilanteeseenne mitoitetusti.

Posti Referenssi

Postin kokemuksia Greenstepin palveluista

"Greenstep on ollut meille suuri apu, kun on ollut kyse väliaikaisesta resurssitarpeesta esimerkiksi projektien yhteydessä, talouden ja hallinnon palvelualueesta Postin palvelukeskuksessa", Tiina Kattilakoski sanoo.

Taideyliopisto

Greenstep tukena Taideyliopiston fuusiossa

"Voin lämpimästi suositella Greenstepiä kumppaniksi uudistustyöhön. Siihen muutokseen, jossa siirrytään vanhakantaisemmista jähmeämmistä organisaatioista helposti reagoiviin, hyvällä informaatiolla johdettuihin, moderneihin organisaatioihin", Tuomas Auvinen kertoo.