Laadukasta kirjanpitoa

Greenstepin ammattitaitoiset ja asiakaslähtöiset taloushallinnon asiantuntijat huolehtivat yrityksesi kirjanpidosta laadukkaasti ja luotettavasti

Meillä Greenstepillä on halu ilahduttaa asiakasta jatkuvasti laadukkailla taloushallinnon palveluilla. Kirjanpito on yksi Greenstepin tilitoimistopalveluiden avainosaamisista, ja asiakkaiden talousasioista vastaavat ammattitaitoiset ja kokeneet kirjanpitäjät. Greenstepin kirjanpidon tiimissä työskentelee 250 huippuammattilaista, ja tukena toimii koko Greenstepin asiantuntijaperhe sisältäen yli 450 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaista sekä järjestelmäosaajaa. Kaikkien toimistojemme tukena työskentelee myös KHT-tilintarkastaja esimiestehtävissä palvelun laatumme varmistamiseksi.

Meiltä saat tukea monien eri kirjanpitojärjestelmien avulla: Netvisor, Procountor, NetSuite, Microsoft Dynamics NAV, Bezala sekä Finance.Rocks.


Mitä saat, kun otat käyttöön Greenstepin kirjanpidon palvelut?

  • Luotettavan kumppanin yritystoimintasi tukemiseen
  • Asiantuntevaa taloushallinnon ongelmanratkaisua
  • Läpinäkyvää kommunikointia ja raportointia
  • Proaktiivista neuvontaa
  • Huolettomampia työpäiviä
  • Ulkoistamisen avulla voit keskittyä organisaation arvoa tuottavaan ydinosaamiseen

Asiakaslähtöisyys

Rakennamme tiimit asiakas edellä, mikä varmistaa sen, että jokainen asiakas saa Greenstepiltä aitoa asiantuntemusta mm. toimialan erityishaasteista. Näin ollen voit luottaa siihen, että kirjanpitosi tehdään laadukkaasti ja läpinäkyvästi. Taloushallinnon tekijämme ovat myös aina valmiita neuvomaan ja kehittämään asiakkaan talousprosesseja tarjoten monipuolisia ratkaisuvaihtoehtoja.


Mitä kirjanpidon palvelut sisältävät?

Ulkoistaessasi kirjanpidon Greenstepille asiantuntijamme toimii yrityksesi pääkirjanpitäjänä. Tämän lisäksi kirjanpitotiimiin voi sisältyä mm. taloushallinnon assistentteja sekä talousjohdon erikoisosaajia. Työhön kuuluu niin laajoja tehtäviä kuten tilinpäätöksen luominen kuin pienempiä rutiininomaisia tiliöintejä sekä ostolaskujen hyväksyntäkierroksia. Osa asiantuntijoistamme on erikoistunut konsernilaskentaan, johon sisältyy mm. konsernitilinpäätökset, hallitus- ja sijoittajaraportointi sekä konsernin kassavirran hallintaan ja laskentaan.


Tehokas sähköinen kirjanpito

Kirjanpitäjämme hoitavat perinteiset tilitoimistotehtävät tehokkaasti moderneilla työkaluilla kuten Netvisor -ohjelmistolla. Työn tehostamisen lisäksi sähköinen kirjanpito mahdollistaa kirjanpidon reaaliaikaisen tarkastelun myös asiakkaan puolelta.

Tyytyväisiä kirjanpidon palvelun asiakkaitamme:

Eazybreak
Moi Mobiili
KNL Networks


Palveluitamme käyttää jo yli 2000 asiakasta – miksi et liittyisi joukkoon? Katso asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme: