IFRS-valmennus, Espoo

Tiistaina 23.04.2024
08:30
Espoo

Hei kasvuyhtiöiden laskennan ja talouden ammattilaiset! Onko yrityksenne harkinnut vapaaehtoista siirtymistä IFRS-standardeihin? Tai haluatko hyvän kertauksen viimeisimpiin standardeihin liittyen? Tule päivittämään tietosi IFRS-standardien ajankohtaiskoulutukseemme Espoossa!

IFRS-standardit ovat haastavia ja niiden soveltaminen vaatii osaamista. Vaatimustaso on korkea ja siksi laadukas taloudellinen raportointi edellyttää jatkuvaa IFRS-osaamisen ylläpitoa ja kehittämistä. Nyt tarjolla on loistava mahdollisuus päästä päivittämään IFRS-osaamisesi Greenstepin laadukkaaseen valmennukseen!

IFRS-valmennuksessamme käymme läpi seuraavia asioita:

 • Tulevat standardimuutokset
 • Yleisimmät erot FAS:n ja IFRS:n välillä – siirtyminen IFRS-raportointiin
 • IFRS 3 Liiketoimintojen yhdistäminen
 • IFRS 15 Myyntituotot asiakassopimuksista
 • IFRS 16 Vuokrasopimukset
 • IAS 1 Tilinpäätöksen esittäminen
 • IAS 16 Aineelliset käyttöomaisuushyödykkeet
 • IAS 38 Aineettomat hyödykkeet

  Tämä valmennus on sinulle talouden asiantuntija tai tilintarkastaja, jolla on jo jonkin verran tietoa ja kokemusta IFRS-standardeista.

  Ajankohta: tiistai 23.4.2024 klo 8.30–15.00

  Paikka: Greenstep, Keilaranta 5, 1.kerros, Espoo

  Hinta: 650€ / hlö + alv. Lounas ja kahvit sisältyvät hintaan.

  Kouluttajana valmennuksessa toimii erittäin kokenut IFRS-erikoisasiantuntija Terhi Ojanperä, jolla on lähes 20-vuoden kokemus kansainvälisten yhtiöiden konsernilaskennasta, sekä ulkoisen raportoinnin CFO -tiimiämme johtava Minna Riihimäki.

  Peruutus- ja muutosehdot

  Koulutus laskutetaan sähköpostitse. Koulutuksen voi perua veloituksetta 14 vrk ennen tapahtumaa, sen jälkeen veloitetaan koko summa. Esteen ilmaantuessa valmennuspaikan voi kuluitta luovuttaa kollegalle. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen greenstep.academy@greenstep.fi.

  Tule päivittämään IFRS-osaamisesi – varaa paikkasi valmennukseen nyt!

  Ilmoittaudu tästä linkistä 16.4. mennessä. Lämpimästi tervetuloa!