General Manager Lise Nansen on Greenstep Norjan maajohtaja

Lise Nansen Norway 2022

Toivotamme Lise Nansenin lämpimästi tervetulleeksi General Managerin tehtävään Greenstep Norge AS:n palvelukseen. Lise rakentaa Greenstepin Norjan liiketoimintaa kollegoidensa tuella tavoitteena asiakasprojektien käynnistäminen Q4/2022 aikana.

Lise on vastuussa Greenstepin Norjan liiketoiminnan perustamisesta ja markkinaosuuden kehittämisestä. Alussa Greenstep Norjan toiminnan päätavoite on löytää osaavimmat työtekijät, joilla on taito auttaa asiakkaita heidän liiketoimintansa kehittämisessä. Samanaikaisesti keskitymme kasvattamaan Greenstepin yleistä tunnettuutta Norjassa.

Tore Teir, Greenstepin hallituksen puheenjohtaja toivottaa Lisen lämpimästi tervetulleeksi Greenstep-perheeseen: ”Lisen kokemuksen ja osaamisen myötä odotan, että saamme Norjaan erittäin taitavan tiimin, jolla on kyky palvella Greenstepin asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Lisellä on pitkä kokemus sekä CFO:n että tiiminvetäjän tehtävistä kansainvälisellä kentällä, joten uskon tavoitteiden täyttyvän.

Ennen Greenstepiä Lise työskenteli CFO:n tehtävissä kalliolouhintoihin erikoistuneessa Vestfold Fjellboring AS:ssä. Vestfold Fjellboring AS on osa Nordisk Bergteknik AB -konsernia, joka listautui Tukholman pörssiin vuonna 2021. Tämän lisäksi Lisella on kokemusta öljy- ja kaasutuotannosta Operations & Quality Managerin tehtävistä sensorikehittämisen parissa sekä Operations Managerina palkanlaskentayksiköstä Edda Mediassa. Hänellä on kansainvälistä työkokemusta norjalaisen ympäristöalan yrityksen sivuliiketoiminnan perustamisesta Saksaan. Lisäksi hän on toiminut useita vuosia laskuvarjo-opettajana Yhdysvalloissa sekä jäsenenä norjalaisessa 4-way laskuvarjotiimissä.

“Visioni on, että Greenstep Norja tunnetaan loistavasta työpaikkakulttuurista sekä parhaana taloushallinnon kumppanina. Asiakkaamme todella huomaavat työn korkean laadun, sillä työntekijämme tekevät kaikkensa asiakkaiden eteen – ei siksi, että heidän on pakko, vaan siksi, että he haluavat. Uskon, että tyytyväiset työntekijät tuovat tyytyväisiä asiakkaita. Annamme toisillemme valtavasti energiaa.”

Greenstepin ensimmäinen Norjan toimisto on Mossissa. Oslon toimisto avataan pian.

Greenstep muutti kuluneena kesänä Mossin keskustasta Ö Verketiltä vuokrattuihin toimistotiloihin. PR Manager Katrin Ohlanderin mukaan tulevaisuuden suunnitelmat vaikuttivat merkittävästi tilavalintaan:

”Koska tavoitteemme on laajentaa toimintaamme tulevaisuudessa, haluamme modernit toimitilat, jotka kasvavat joustavasti mukanamme. Greenstepissä työntekijät ovat kaiken toiminnan lähtökohta, joten miellyttävät toimitilat ja hyvät kulkuyhteydet yhdistettynä mieluisaan ympäristöön olivat tärkeimpiä tekijöitä toimitiloja etsiessämme. Se, että toimiston päivittäinen arki on helppoa ja sujuvaa auttaa meitä keskittymään ydinliiketoimintaamme, jolloin meidän tarvitsee käyttää vähemmän aikaa hallinnollisiin asioihin”, sanoo Katrin. Liiketoiminnan kasvaessa toimisto avataan myös Osloon.