Irlannin talous on nykyaikaista ja kansainvälistä, ja maan hallintopolitiikkan tavoitteena on tukea vakaata taloutta ja yritysten tarpeita. Tämä yhdistettynä maan hyvin koulutettuun työvoimaan, houkuttelevaan verotusympäristöön ja teknologiseen infrastruktuuriin luovat Irlantiin positiivisen liiketoimintaympäristön. Yritystoiminnan laajentaminen maahan voi kuitenkin vaatia paljon resursseja ja käytännön järjestelyjä. Kaikkea ei voi eikä tarvitse tietää itse - asiantuntijamme auttavat mielellään isojen askeltesi suunnittelussa!

Greenstep on osa kansainvälistä MSI Global Alliance-verkostoa. MSI Global on kirjanpito- ja lakiasiaintoimistojen verkosto yli 30 vuoden menestyksekkäällä kokemuksella ja siihen kuuluu yli 260 itsenäistä laki- ja tilitoimistoa yli 100 maasta. Näin varmistamme, että sinulla on osaava paikallisesti toimiva taloushallinnon kumppani rinnallasi niin kotona kuin Irlannissa. Asiakkaamme voivat myös luottaa siihen, että halutessasi voimme koordinoida maiden välistä yhteistyötä niin kutsutun "Shared Service Centerin" muodossa Suomesta käsin, jotta hallinto on sinulle aina mahdollisimman helppoa.

Kansainvälistyessäni kumppanin kanssa vältät turhat yritykset ja erehdykset sekä yleiset virheet, kuten liian nopean kasvun ilman riittäviä prosesseja tai sen, ettet tunne kaikkia tarpeellisia lakeja, säännöksiä tai toimintaperiaatteita. Meillä on kokemusta Irlannissa toimivista asiakkaista, ja haluamme koko ajan laajentaa osaamistamme ja kehittää palveluitamme. Kaikki kansainväliset kokonaisratkaisut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, joten varaa aika keskustellaksesi lisää juuri sinun yrityksesi mahdollisuuksista.

Palvelumme Irlannissa

Greenstep

Kirjanpito, osto- ja myyntireskontra, pääkirjanpito, matkakorvaukset, luottokorttikulut, sekä konsernin konsolidointi ja raportointi NetSuiten avulla

Paikallinen kumppani

Palkanlaskennan palvelut, lakisääteinen raportointi, ALV, veroilmoitukset

Tutustu Irlannin liiketoimintaan

  • Yritysmuodot
    Yksityinen elinkeinonharjoittaja, yhtiökumppanuus, yksityinen osakeyhtiö (LTD), määrätty toimintayhtiö (DAC), julkinen osakeyhtiö (PLC), takuuyhtiö (CLG), rajoittamaton yhtiö ja Societas Europea (SE).
  • Yrityksen perustaminen
    Yksityinen osakeyhtiö on yleisin yritysmuoto, jolla liiketoiminta aloitetaan Irlannissa. Monet ulkomaiset yritykset perustavat maahan sivuliikkeen tai tytäryhtiön. Jokaisen yrityksen, joka on perustettu maan ulkopuolella joka perustaa sivuliikkeen Irlantiin, on rekisteröidyttävä CRO:ssa (Companies Registration Office) 30 päivän kuluessa sivuliikkeen perustamisesta. Yrityksen perustaminen on yksinkertaista ja selkeää, ja prosessin voi hoitaa noin viidessä päivässä.
  • Matkarahat
    Vuoden 2021 kilometrikorvaus 37.95/ 44.79 senttiä per kilometri, ja päivärahat €36.97 tai €15.41 per päivä ilman yöpymistä.
Cusack garvey

MSI Global Alliance-kumppanimme

MSI Global-kumppanimme Irlannissa on Cusack Garvey. Cusack Garvey on dynaaminen auktorisoitujen veroneuvojien ja valtuutettujen tilintarkastajien yritys. Yritys on keskisuuri, ja tarjoaakin suurten yritysten asiantuntemusta yhdistettynä pienten yritysten lähestymiskykyyn palvellen paikallisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Oletko lähdössä muualle?