Tukea liiketoimintaan Iso-Britanniassa

Laajenna liiketoimintaasi Iso-Britanniaan vaivattomasti kansainvälinen kumppani rinnallasi


Iso-Britannia on houkutteleva paikka liiketoiminnalle keskeisellä sijainnillaan Yhdysvaltojen ja Aasian välissä. Kukoistavan talouskeskuksen markkinat ovat suuret ja yritysverotusjärjestelmä on suotuisa. Jokaisen Iso-Britanniaan kansainvälistyvän yrityksen on kuitenkin otettava huomioon monia sääntöjä ja prosesseja, jotka voivat aluksi tuntua haastavilta. Kaikkea ei voi eikä tarvitse tietää itse - asiantuntijamme auttavat mielellään isojen askeltesi suunnittelussa!

Greenstep on osa kansainvälistä MSI Global Alliance-verkostoa. MSI Global on kirjanpito- ja lakiasiaintoimistojen verkosto yli 30 vuoden menestyksekkäällä kokemuksella ja siihen kuuluu yli 260 itsenäistä laki- ja tilitoimistoa yli 100 maasta. Näin varmistamme, että sinulla on osaava paikallisesti toimiva taloushallinnon kumppani rinnallasi niin kotona kuin Iso-Britanniassa. Asiakkaamme voivat myös luottaa siihen, että halutessasi voimme koordinoida maiden välistä yhteistyötä niin kutsutun "Shared Service Centerin" muodossa Suomesta käsin, jotta hallinto on sinulle aina mahdollisimman helppoa.

Kansainvälistyessäni kumppanin kanssa vältät turhat yritykset ja erehdykset sekä yleiset virheet, kuten liian nopean kasvun ilman riittäviä prosesseja tai sen, ettet tunne kaikkia tarpeellisia lakeja, säännöksiä tai toimintaperiaatteita. Meillä on kokemusta Iso-Britanniassa toimivista asiakkaista, ja haluamme koko ajan laajentaa osaamistamme ja kehittää palveluitamme. Kaikki kansainväliset kokonaisratkaisut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, joten varaa aika keskustellaksesi lisää juuri sinun yrityksesi mahdollisuuksista.

Palvelumme Iso-Britanniassa

Greenstep

Kirjanpito, osto- ja myyntireskontra, pääkirjanpito, matkakorvaukset, luottokorttikulut, sekä konsernin konsolidointi ja raportointi NetSuiten avulla

Paikallinen kumppani

Palkanlaskennan palvelut, lakisääteinen raportointi, ALV, veroilmoitukset

Tutustu Iso-Britannian liiketoimintaan

 • Hallinto
  Pääpiirteisesti Englantia ja Walesia koskevat samat lait ja oikeudelliset prosessit, ja Pohjois-Irlanti ja Skotlanti ovat erillisiä lainkäyttöalueitaan, jotka poikkeavat monella tapaa Englannista ja Walesista.
 • Yritysrakenteet
  Yksityinen elinkeinonharjoittaja, sivukonttorin perustaminen, osakeyhtiö, julkinen osakeyhtiö (PLC), kommandiittiyhtiö (LLP), ja jo olemassa olevan yhtiön ostaminen.
 • Yrityksen perustaminen
  Osakeyhtiön perustamisprosessi on yksinkertainen, ja se voidaan perustaa verkossa 1 punnan osakepääomalla. Yhtiön osakkeenomistajien tai johtajien ei tarvitse asua Iso-Britanniassa.
 • Kirjanpito ja tilintarkastus
  Konsolidoitu tilinpäätös tarvitaan, jos kaksi kolmesta arvosta (bruttotulot yli 10,2 miljoonaa puntaa, bruttovarallisuus yli 5,1 miljoonaa puntaa ja työntekijöitä yli 50) ylittyy.
 • Verotus
  UK:n yhtiöverokanta on 19 %, mikä on suotuisa verrattuna useimpiin muihin Euroopan maihin. Jokaisen henkilöstöä työllistävän yrityksen tulee rekisteröityä Pay As You Earn (PAYE)- veroon. PAYE-järjestelmää käytetään tuloveron (20 % - 45 %) ja kansallisten vakuutusmaksujen (yleensä 12 % työntekijältä ja 13.8 % työnantajalta) keräämiseen työntekijöiltä ja työnantajilta.
 • ALV
  Arvonlisäveroa peritään useimpien tavaroiden ja palvelujen myynnistä ja UK:n verokannat ovat tällä hetkellä 20 %, 5 %, 0 %. ALV-rekisteröinti on pakollinen, jos verotettava liikevaihto on yli 85 000 puntaa 12 kuukauden ajanjakson aikana.
 • Matkarahat
  Vuosina 2021-2022 kilometrikorvausta maksetaan £0.45 (tai £0.25 ensimmäisten 10 tuhannen kilometrin jälkeen) per ajettu kilometri, ja päivärahan suuruus on joko £25, £15 tai £5.
 • Palkkaus
  Kaikkien UK:n palkkalistojen on noudatettava Real Time Informationia (RTI). Tämä tarkoittaa, että kaikki työntekijöiden palkat ja vähennykset on ilmoitettava HMRC:lle (UK:n verohallinto) ennen jokaista palkkapäivää.
Haysmacintyre

MSI Global Alliance-kumppanimme

MSI Global-kumppanimme Iso-Britanniassa on haysmacintyre. Se on palkittu tilintarkastajien ja veroneuvojien yritys, jolla on 38 kumppania ja yli 300 työntekijää, ja joka palvelee yrittäjiä, nopeasti kasvavia ja omistajiensa johtamia yrityksiä, hyväntekeväisyysjärjestöjä ja voittoa tavoittelemattomia järjestöjä koko maan laajuisesti ja kansainvälisesti.

Oletko lähdössä muualle?