Tanska on moderni pohjoismaa, jolla on suotuisa finanssipolitiikka. Maa on pienenä avoimena taloutena riippuvainen ulkomaankaupastaan ja sillä onkin hyvät kauppasuhteet eurooppalaisten naapurimaidensa kanssa. Tanska on arvioitu yhdeksi maailman parhaista paikoista liiketoiminnalle, mutta liiketoiminnan laajentaminen uuteen maahan voi vaatia paljon resursseja ja käytännön järjestelyjä. Kaikkea ei voi eikä tarvitse tietää itse - asiantuntijamme auttavat mielellään isojen askeltesi suunnittelussa!

Greenstep on osa kansainvälistä MSI Global Alliance-verkostoa. MSI Global on kirjanpito- ja lakiasiaintoimistojen verkosto yli 30 vuoden menestyksekkäällä kokemuksella ja siihen kuuluu yli 260 itsenäistä laki- ja tilitoimistoa yli 100 maasta. Näin varmistamme, että sinulla on osaava paikallisesti toimiva taloushallinnon kumppani rinnallasi niin kotona kuin Tanskassa. Asiakkaamme voivat myös luottaa siihen, että halutessasi voimme koordinoida maiden välistä yhteistyötä niin kutsutun "Shared Service Centerin" muodossa Suomesta käsin, jotta hallinto on sinulle aina mahdollisimman helppoa.

Kansainvälistyessäni kumppanin kanssa vältät turhat yritykset ja erehdykset sekä yleiset virheet, kuten liian nopean kasvun ilman riittäviä prosesseja tai sen, ettet tunne kaikkia tarpeellisia lakeja, säännöksiä tai toimintaperiaatteita. Meillä on kokemusta Tanskassa toimivista asiakkaista, ja haluamme koko ajan laajentaa osaamistamme ja kehittää palveluitamme. Kaikki kansainväliset kokonaisratkaisut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, joten varaa aika keskustellaksesi lisää juuri sinun yrityksesi mahdollisuuksista.

Palvelumme Tanskassa

Greenstep

Kirjanpito, osto- ja myyntireskontra, pääkirjanpito, matkakorvaukset, luottokorttikulut, sekä konsernin konsolidointi ja raportointi NetSuiten avulla

Paikallinen kumppani

Palkanlaskennan palvelut, lakisääteinen raportointi, ALV, veroilmoitukset

Tutustu Tanskan liiketoimintaan

  • Tulovero
    Keskimääräinen tulovero riippuu työntekijän vuosituloista ja asteikko on progressiivinen. Veroprosentti ei kuitenkaan saa ylittää 52.06 %.
  • ALV
    Tanskan arvonlisäverokanta on 25 %. Alennettua verokantaa ei ole, mutta monet palvelut (joukkoliikenne, terveydenhuolto, sanomalehtien kustantaminen) eivät ole arvonlisäveron alaisia.
  • Yhtiövero
    Tanskan yhtiöverokanta on 22 %, mikä on vähemmän kuin EU-maissa keskimäärin.
Piaster

MSI Global Alliance-kumppanimme

MSI Global-kumppanimme Tanskassa on Piaster Revisorerne. Piaster on valtion valtuuttama julkinen tilitoimisto, joka tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluja kansainvälisille asiakkailleen.

Oletko lähdössä muualle?