Interim Group Financial Controller

Kehitysotteinen interim-asiantuntija taloushallinnon moottoriksi

Tarvitsetko tekijän konserniraportointiin? Onko Group Controllerinne jäämässä pidemmälle vapaalle?

Mikä tilanteenne onkaan, Interim-palvelumme tarjoavat ammattitaitoisen vuokra-asiantuntijan ratkaisemaan ulkoisen laskennan haasteet ja toteuttamaan raportointityön. Interim Group Controller on aidosti joustava ratkaisu, sillä saat asiantuntijaresurssin käyttöön nopeasti ja juuri teille sopivaksi ajaksi.

Interim Group Financial Controller -palvelu tarjoaa laadukkaan ja luotettavan ratkaisun yrityksille, joilla on tarve saada taloushallintonsa hallintaan ja parantaa liiketoimintansa suorituskykyä.

Konsernilaskennan asiantuntijat ja IFRS-taitajat ottavat kantaa erilaisiin konsernilaskennan kysymyksiin, osallistuvat raportoinnin kehittämiseen, suunnittelevat ja toteuttavat järjestelmämuutoksia sekä muokkaavat työprosesseja niin, että laatu ja tehokkuus paranevat.

Interim Group Controller tukee nopeaa ja kannattavaa kasvua ja strategisten talousaloitteiden toteuttamista. Hän voi ottaa vastuun konsernin konsolidoinnista, tilinpäätöksistä ja osavuosikatsauksista. Pitkällä aikavälillä Interim-asiantuntija voi esimerkiksi kehittää taloushallinnon prosesseja ja tukea työkaluvalinnoissa.

Miten Interim Group Controller voi auttaa?

Tyypillisesti Interim Group Controllerin puoleemme käännytään, kun yrityksen palkkalistoilla oleva asiantuntija jää lomalle, siirtyy projektitehtäviin talon sisällä tai siirtyy kokonaan pois yrityksestä, eikä rekrytoinnilla pystytä paikkaamaan nopeasti syntynyttä osaajapulaa tarpeeksi nopeasti. Oli tilanne tarkalleen ottaen mikä tahansa, on kyse siitä, että yritys tarvitsee henkilön, joka pystyy hoitamaan sisäisen osaajan tehtävät tai toimimaan hänen sijaisenaan. Interim-asiantuntija on tähän tilanteeseen oiva ratkaisu.

Ulkoisen laskennan interim-asiantuntija on tottunut hyppäämään mukaan käynnissä oleviin projekteihin ja vakiintuneisiinkin tiimeihin. Olennaista on, että Interim Group Controller tuo kuvioon oman asiantuntijuutensa ja hoitaa sovitun tehtävänkuvan saumattomasti toimeksiantajan arkeen sulahtaen. Toki kehitysotetta unohtamatta, onhan Interim Group Controllerilla mukanaan aiemmasta kokemuksestaan ja interim-toimeksiannoistaan kertynyt tietotaito.

Interim-palveluitamme hyödyntävät asiakkaamme kiittävätkin meitä siitä, kuinka laajaa osaamistamme he käyttöönsä saavat. Hyödynnettävissä ei ole vain yhden Interim-asiantuntijan osaaminen. Tapaamme toimia kuuluu, että tuomme koko tiimin osaamisen asiakkaidemme käyttöön.