Viranomaisraportointi

Greenstepissä rahastonne viranomaisraportoinnin hoitaa teille nimetty asiantuntija

Pääomarahastojen (sekä toimilupa- että rekisteröitymisvelvolliset) ja sijoituspalveluyhtiöiden on raportoitava säännöllisesti eri viranomaisille (mm. Finanssivalvonta, Suomen Pankki). Raporttien on oltava valmiita ajallaan ja oikein. Lisäksi raportointiin liittyy yksityiskohtaista ohjeistusta, joka on alati muutoksessa. Raportin sisällön perusteella Finanssivalvonta ja muut viranomaiset voivat tehdä analyysejä yhtiöiden kannattavuudesta, vakavaraisuudesta, riskeistä, taloudellisesta tilanteesta ja liiketoiminnan koosta. Tiedostot kerätään mm. Finanssivalvonnan hakemistoon.

Greenstep on Pääomasijoittajat ry:n jäsen ja tiimimme pitää osaamisensa regulaatiomuutoksista ajan tasalla Pääomasijoittajat ry:n sekä Finanssivalvonnan ja Suomen Pankin tiedotteita ja koulutuksia seuraamalla. Tiedotamme asiakkaitamme rahastokentässä tapahtuvista muutoksista ja otamme luonnollisesti muutokset proaktiivisesti huomioon toiminnassamme.

Minna Riihimäki kertoo videolla viranomaisraportoinnin haasteista:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä

Ota yhteyttä! Me autamme viranomaisraportoinnissa!

Minna Riihimäki, +358 40 532 2104
minna.riihimaki@greenstep.fi