Powerbi mobile hero Power BI desktop hero

Power BI - datamassoista arvokasta tietoa

Power BI:n avulla suurista datamassoista saadaan muodostettua helposti arvokasta tietoa liiketoiminnan tueksi. Dataa voidaan hakea useista eri järjestelmistä ja yhdistää haluamasi muotoisiksi raporteiksi.

Ota yhteyttä

Power BI:n avulla pysyt aina askeleen edellä

Dataa voidaan hakea useista eri järjestelmistä ja yhdistää haluamasi muotoisiksi raporteiksi, jotka vastaavat tärkeisiin kysymyksiin liiketoimintasi tilasta ja tulevaisuudesta. Raportit päivittyvät automaattisesti uusimmalla datalla, eikä aikaa tarvitse käyttää samojen raporttien jatkuvaan päivittämiseen.

Palvelu toimii kätevästi nettiselaimen kautta, jolloin tiedot ovat aina saatavilla, miltä tahansa päätelaitteelta. Power BI:n avulla pysyt aina askeleen edellä, sillä kaikki tarvitsemasi on kätesi ulottuvilla.

Mikä on Microsoft Power BI?

Power BI on pilvipohjainen liiketoiminnan analytiikkatyökalu, jonka avulla kuka tahansa voi visualisoida ja analysoida dataa entistä nopeammin, tehokkaammin ja ymmärrettävämmin. Yhden dashboardin avulla saat kokonaisvaltaisen näkymän liiketoimintaasi ja voit seurata dataasi reaaliajassa lähes millä tahansa laitteella. Jos haluat lisätietoja, katso alla oleva video:


Miksi valita Power BI?

Helppo käyttöönotto

Power BI:n käyttöönotto on todella helppoa ja edullista. Luotuja raportteja voi tarkastella suoraan nettiselaimen kautta, ilman ylimääräisiä asennuksia. Power BI on osa Microsoftin tuoteperhettä, joten raporttien ja muiden käyttöoikeuksien jakaminen onnistuu näppärästi Microsoft-tunnuksien avulla. Power BI:hin voi valita käyttäjäkohtaisen hinnoittelun (alle 10€/kk/käyttäjä) tai kapasiteettihinnoittelun, mikäli raportteja on tarkoitus jakaa suuremmalle yleisölle. Lähes mikä tahansa järjestelmä voidaan yhdistää Power BI:hin. Erilaiset tietokantayhteydet ja monet pilvipalvelut ovat helposti yhdistettävissä muutamalla klikkauksella.

Visuaalisuus ja monipuolisuus

Power BI:n visualisointityökalut vievät raportointisi selkeydellään uudelle tasolle! Vuorovaikutteisten raporttien ja koontinäkymien (dashboard) visuaalinen ilme on käyttäjän itsensä muokattavissa, joten näkymiä on mahdollista personoida haluamallaan tavalla. Osaavalle käyttäjälle lähes minkä tahansa luominen on mahdollista, ja Microsoftin valtavat resurssit sovelluksen kehittämiseksi pitävät huolen siitä, että visuaalisuutta ja ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti.

Syväanalyysi

Raportit mahdollistavat helpon porautumisen raportoitavien numerojen taakse. Näkymiä on helppo suodattaa esimerkiksi päivämäärien, henkilöiden tai tuotteiden mukaan, jolloin samalta raportilta voi tarkastella sekä koottuja että yksityiskohtaisia lukuja. Lähdedata säilyy aina raporttien taustalla, mikä mahdollistaa esimerkiksi porautumisen koko vuoden myynnistä aina yksittäiseen myyntitapahtumaan asti.

Yhteis- ja mobiilikäyttö

Palvelun monipuolisuus tulee esille myös sen kyvyssä tarjota mm. organisaatiokohtaisia sisältöpaketteja ja yhteiskäyttötiloja, joiden avulla projekteja voidaan hallita ongelmitta lukuisten ihmisten toimesta. Power BI:n mobiilisovelluksen avulla saat yhdellä vilkaisulla yleiskatsauksen liiketoimintatiedoista, joiden muutosten varalle voit asettaa tietohälytyksiä saadaksesi niistä reaaliaikaisia ilmoituksia.

Tutustu Power BI-raportteihin!

Greenstepin luomien BI-raporttien taustalla on aina Microsoft Power BI -järjestelmä, joka on markkinoiden suosituin ja monipuolisin BI-järjestelmä.

Lue lisää Power BI-raporteista


Kuinka Greenstep voi auttaa? Greenstep tarjoaa monipuolisia palveluja Power BI:hin ja analytiikkaan liittyen:

Check icon 5

BI-raporttien suunnittelu ja laatiminen

Laadimme helppokäyttöisiä, selkeitä ja visuaalisia raportteja, joiden avulla datamassoista saadaan oleellinen ja haluttu tieto helposti ja nopeasti. Laatimamme raportit ovat suoraan käyttövalmiita, jolloin voit keskittyä raporttien rakentamisen sijasta liiketoimintatiedon analysointiin.

Check icon 5

Järjestelmien integrointi Power BI:hin ja tietokantaratkaisut

Olemme integroineet kymmeniä eri järjestelmiä Power BI:hin pienemmistä kirjanpitojärjestelmistä massiivisiin ERP-järjestelmiin. Meiltä löytyy valmiit ratkaisut useaan eri järjestelmään, ja jos sellaista ei vielä ole, voimme sen kehittää. Tarvittaessa voimme myös ylläpitää tietokantoja, joihin järjestelmistä saatavaa dataa varastoidaan.

Check icon 5

Olemassa olevan raportoinnin automatisointi

Monet yritykset käyttävät paljon resursseja samojen raporttien jatkuvaan tuottamiseen ja päivittämiseen. Power BI:n avulla voimme automatisoida raportointiprosessin, jolloin aikaa vapautuu raportoinnin tuottamisesta lukujen analysointiin ja päätösten tekoon.

Check icon 5

Raportoinnin kokonaisvaltainen kehittäminen

Greenstepin BI-tiimi koostuu IT-taitoisista talouden ammattilaisista. Omaamme hyvän ymmärryksen erilaisten yritysten liiketoimintaprosesseista, ja osaamme kehittää raportointia suuntaan, joka vastaa aidosti liiketoiminnan tarpeita.