Power BI:n avulla suurista datamassoista saadaan muodostettua helposti arvokasta tietoa liiketoiminnan tueksi. Dataa voidaan hakea useista eri järjestelmistä ja yhdistää haluamasi muotoisiksi raporteiksi, jotka vastaavat tärkeisiin kysymyksiin liiketoimintasi tilasta ja tulevaisuudesta. Raportit päivittyvät automaattisesti uusimmalla datalla, eikä aikaa tarvitse käyttää samojen raporttien jatkuvaan päivittämiseen.

Palvelu toimii kätevästi nettiselaimen kautta, jolloin tiedot ovat aina saatavilla, miltä tahansa päätelaitteelta. Power BI:n avulla pysyt aina askeleen edellä, sillä kaikki tarvitsemasi on kätesi ulottuvilla.

Miksi valita Power BI:

 • Helppo käyttöönotto

  Power BI:n käyttöönotto on todella helppoa ja edullista. Luotuja raportteja voi tarkastella suoraan nettiselaimen kautta, ilman ylimääräisiä asennuksia. Power BI on osa Microsoftin tuoteperhettä, joten raporttien ja muiden käyttöoikeuksien jakaminen onnistuu näppärästi Microsoft-tunnuksien avulla. Power BI:hin voi valita käyttäjäkohtaisen hinnoittelun (alle 10€/kk/käyttäjä) tai kapasiteettihinnoittelun, mikäli raportteja on tarkoitus jakaa suuremmalle yleisölle. Lähes mikä tahansa järjestelmä voidaan yhdistää Power BI:hin. Erilaiset tietokantayhteydet ja monet pilvipalvelut ovat helposti yhdistettävissä muutamalla klikkauksella.

 • Visuaalisuus ja monipuolisuus

  Power BI:n visualisointityökalut vievät raportointisi selkeydellään uudelle tasolle! Vuorovaikutteisten raporttien ja koontinäkymien (dashboard) visuaalinen ilme on käyttäjän itsensä muokattavissa, joten näkymiä on mahdollista personoida haluamallaan tavalla. Osaavalle käyttäjälle lähes minkä tahansa luominen on mahdollista, ja Microsoftin valtavat resurssit sovelluksen kehittämiseksi pitävät huolen siitä, että visuaalisuutta ja ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti.

 • Syväanalyysi

  Raportit mahdollistavat helpon porautumisen raportoitavien numerojen taakse. Näkymiä on helppo suodattaa esimerkiksi päivämäärien, henkilöiden tai tuotteiden mukaan, jolloin samalta raportilta voi tarkastella sekä koottuja että yksityiskohtaisia lukuja. Lähdedata säilyy aina raporttien taustalla, mikä mahdollistaa esimerkiksi porautumisen koko vuoden myynnistä aina yksittäiseen myyntitapahtumaan asti.

 • Yhteis- ja mobiilikäyttö

  Palvelun monipuolisuus tulee esille myös sen kyvyssä tarjota mm. organisaatiokohtaisia sisältöpaketteja ja yhteiskäyttötiloja, joiden avulla projekteja voidaan hallita ongelmitta lukuisten ihmisten toimesta. Power BI:n mobiilisovelluksen avulla saat yhdellä vilkaisulla yleiskatsauksen liiketoimintatiedoista, joiden muutosten varalle voit asettaa tietohälytyksiä saadaksesi niistä reaaliaikaisia ilmoituksia.

Kuinka Greenstep voi auttaa?

Greenstep tarjoaa monipuolisia palveluja Power BI:hin ja analytiikkaan liittyen:

BI-raporttien suunnittelu ja laatiminen

Laadimme helppokäyttöisiä, selkeitä ja visuaalisia raportteja, joiden avulla datamassoista saadaan oleellinen ja haluttu tieto helposti ja nopeasti. Laatimamme raportit ovat suoraan käyttövalmiita, jolloin voit keskittyä raporttien rakentamisen sijasta liiketoimintatiedon analysointiin.

Järjestelmien integrointi Power BI:hin ja tietokantaratkaisut

Olemme integroineet kymmeniä eri järjestelmiä Power BI:hin pienemmistä kirjanpitojärjestelmistä massiivisiin ERP-järjestelmiin. Meiltä löytyy valmiit ratkaisut useaan eri järjestelmään, ja jos sellaista ei vielä ole, voimme sen kehittää. Tarvittaessa voimme myös ylläpitää tietokantoja, joihin järjestelmistä saatavaa dataa varastoidaan.

Olemassa olevan raportoinnin automatisointi

Monet yritykset käyttävät paljon resursseja samojen raporttien jatkuvaan tuottamiseen ja päivittämiseen. Power BI:n avulla voimme automatisoida raportointiprosessin, jolloin aikaa vapautuu raportoinnin tuottamisesta lukujen analysointiin ja päätösten tekoon.

Raportoinnin kokonaisvaltainen kehittäminen

Greenstepin BI-tiimi koostuu IT-taitoisista talouden ammattilaisista. Omaamme hyvän ymmärryksen erilaisten yritysten liiketoimintaprosesseista, ja osaamme kehittää raportointia suuntaan, joka vastaa aidosti liiketoiminnan tarpeita.

Tutustu esimerkkeihin!

Oheiset esimerkkiraportit ovat Greenstepin tuottamia. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kirjanpitoaineistoon pohjautuva talouden raportointipaketti

Operatiivisen johdon dashboard

Valtion talouden lukuja visualisoituna


Lisää Power BI -työkalusta: