Julkisen rahoituksen neuvontapalvelu

Greenstep tukee asiakkaidensa kasvua tarjoamalla asiantuntemustaan sopivan julkisen rahoituslähteen valinnassa ja rahoituksen haussa. Julkiset hakuprosessit voidaan kokea aikaavieviksi ja monimutkaisiksi, mutta asiantuntijoidemme avulla rahoituksen hakuprosessi ja siihen liittyvä raportointi hoituvat vaivattomasti.

Julkista rahaa voi hakea esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen, strategiseen suunnitteluun, johtamisen kehittämiseen tai tuotekehitykseen. Asiantuntijamme ovat työskennelleet julkisten rahoittajien parissa jo pitkään, joten osaamme kertoa millaisesta rahoituksesta juuri sinun yrityksesi hyötyisi.

Myönteisen rahoituspäätöksen saamista edesauttaa taloushallinnon ammattilaisen osaamisen hyödyntämin. Hakemuksen teon lisäksi asiantuntijamme voi edustaa yritystänne muissakin taloushallintoon liittyvissä asioissa koko projektin ajan. Väliraportointi ja muutostilanteista hoituvat tehokkaasti ja vaivattomasti. Lopuksi toimimme tilintarkastajan yhteyshenkilönä loppuraportin tarkistuksessa.

Julkisen rahoituksen lähdettä valitessa perehdymme aina ensin yrityksen liiketoimintaan eli palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Me otamme rahoitusprosessin haltuumme, jolloin asiakas voi keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen.

Palvelu voi sisältää esimerkiksi:

  • Yrityksen liiketoimintaan ja talousrakenteeseen perehtyminen
  • Parhaiten soveltuvan rahoitustahon etsintä ja rahoitussuunnitelman teko
  • Hakemuksen teko yhdessä yrityksen johdon kanssa
  • Raportointi muutostilanteissa sekä väliraportit ja loppuraportointi rahoituksen myöntäneelle taholle
  • Projektin kirjanpidossa ohjeistaminen
  • Tilintarkastajan yhteyshenkilönä toimiminen