Startup-rahoitus

Rahoituksen hakeminen voi olla haastavaa

Jokainen kokenut yrittäjä tietää, että rahoituksen hakeminen on haastava prosessi. Yrityksen liiketoimintasuunnitelman laatiminen on jo haasteellista, ja se on vasta alkua. Tyypillisesti yrittäjä saa vain yhden tilaisuuden esittää potentiaaliselle rahoittajalle omaa visiotaan yrityksen tulevaisuudesta. Kannattaa siis varmistaa, että yrityksen taloussuunnitelmat ovat kunnossa.

Startup-rahoitukseen luetaan erilaisia keinoja rahoittaa startup-yrityksiä, kuten yrittäjän omat rahat, bisnesenkelit, VC sekä julkiset rahoitusvaihtoehdot, kuten ELY-keskus ja Business Finland

Greenstep auttaa rahoituksen haussa

Greenstep voi osallistua neuvotteluihin rahoittajien (mm. sijoittajat, Business Finland) kanssa. Tällainen neuvonta parantaa asiakkaan mahdollisuuksia saada rahoitusta, sillä ulkopuolinen asiantuntija varmistaa, ettei yrityksellä jää hakemuksesta mitään olennaista pois. Greenstepilla on hyvin korkea onnistumisprosentti julkisen rahoituksen hakemuksissa.

Greenstep voi auttaa yrityksen rahoituksen järjestämisessä ja etsimisessä muun muassa:

  • Arvioimalla yrityksen tulevaisuuden rahoituksen tarvetta ennustamalla ja analysoimalla tuloslaskelmaa, tasetta sekä kassavirtaa.
  • Kartoittamalla rahoitusvaihtoehtoja aina julkisista tuista yksityisiin enkelisijoittajiin, ja suunnittelemalla sopivan rahoitusrakenteen ja -suunnitelman.
  • Laatimalla rahoituksen saamiseen tarvittavat hakemukset tai esitykset.

Hyödyt:

  • Mahdollisuus löytää yritykselle sopiva rahoitusmuoto.
  • Asiantuntijan avulla yritys pystyy parantamaan rahoituksen saamisen todennäköisyyttä.
  • Vapauttaa yrityksen johdon resursseja omaan liiketoimintaan.

Greenstep on auttanut mm. seuraavia yrityksiä:

Moi Mobiili:

Eazybreak:

Snadistadi: