Bezala tarjosi Musti Groupille ratkaisun kansainväliseen kulujen hallintaan

Musti Group kaipasi modernia ja helppokäyttöistä mobiilisovellusta, joka auttaisi loppukäyttäjiä päivärahojen ja kilometrikorvausten hakemisessa. Bezala on auttanut tehostamaan myös yrityksen omia laskutus- ja maksuprosesseja.

Group Financial Controller Taru Manner kertoo yhteistyöstämme:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


Musti Group on Pohjoismaiden markkinajohtaja lemmikkieläintarvikkeiden ja -ruokien vähittäiskaupassa. Konserniin kuuluu yhteensä 335 myymälää, jotka sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Matka- ja kululaskujen käsittelyssä Musti Group hyödyntää Greenstepin kehittämää Bezala-sovellusta. Kansainvälisille yrityksille suunniteltu Bezala tarjoaa kattavan ja tehokkaan ratkaisun kulujen hallintaan.

“Valitsimme Bezalan, koska kaipasimme modernia ja helppokäyttöistä mobiilisovellusta, joka auttaisi loppukäyttäjiä päivärahojen ja kilometrikorvausten hakemisessa. Lisäksi toivoimme, että sovellus tehostaisi meidän omia laskutus- ja maksuprosessejamme”, kertoo Group Financial Controller Taru Manner.

Automatisoitu tiedonsiirto tehostaa kirjanpitoa

Vaihtoehtoja harkitessa Musti Groupille oli ensiarvoisen tärkeää löytää yksi sovellus, joka olisi käytettävissä kaikissa Pohjoismaissa. Tarun mukaan pilvipohjainen Bezala-sovellus yllätti positiivisesti helppokäyttöisyydellään, minkä lisäksi se integroitui saumattomasti jo olemassa oleviin järjestelmiin.

“Halusimme yhteistyökumppanin, joka tuottaisi meille avaimet käteen -loppuratkaisun, mukaan lukien integraatiot nykyisiin järjestelmiin. Greenstep kuunteli tarpeitamme ja tarjosi meille Bezala-sovelluksen, joka integroitui nykyisiin rajapintoihin ilman teknisiä haasteita. Tähän mennessä olemme olleet todella tyytyväisiä Bezalaan, sillä automatisoitu sovellus on nopeuttanut matka- ja kululaskujen käsittelyä merkittävästi”, Taru kertoo.

Välitön yhteistyö tekee vaikutuksen

Tarun mukaan Bezala ja Greenstep valikoituivat luontevasti Musti Groupin kumppaniksi, sillä konsernissa arvostetaan yhteistyötä muiden Pohjoismaisten toimijoiden kanssa. Musti Groupissa Bezalaa hyödynnetään paitsi kulukorvausten ja matkalaskujen käsittelyssä myös luottokorttireskontrassa.

“Pörssiyhtiönä meidän on valittava kumppanit, joiden järjestelmiin voimme luottaa sataprosenttisesti. Greenstepin kanssa voimme olla turvallisin mielin siitä, että prosessit toimivat ja tietoturva-asiat on huomioitu perusteellisesti. Kokonaisuudessaan yhteistyö Greenstepin ja Bezalan kanssa on ollut mukavaa ja helppoa. He ovat aidosti kiinnostuneita tarpeistamme ja auttavat nopeasti aina tarvittaessa”, toteaa Taru.

Yksinkertainen mobiilisovellus helpottaa loppukäyttäjien työtä

Musti Groupissa nähdään, että Greenstepin asiantunteva palvelu yhdessä innovatiivisen Bezala-sovelluksen kanssa ovat olleet avainasemassa tehokkaamman kirjanpidon saavuttamisessa. Tarun mukaan yhteistyö Greenstepin kanssa jatkuu tiiviisti tulevaisuudessakin, kun Musti Group ottaa Bezalan käyttöön myös muissa Pohjoismaissa.

“Voin lämpimästi suositella Greenstepiä yhteistyökumppaniksi, sillä he kuuntelevat asiakkaiden tarpeita herkällä korvalla. Bezala on luotettava ja monipuolinen sovellus, joka sujuvoittaa kirjanpitoa. Myös loppukäyttäjien näkökulmasta laskujen luominen hoituu helposti ja nopeasti mobiilissa. Olemme pian ottamassa Bezalan käyttöön myös Ruotsissa ja odotamme innolla, millaisia yhteisiä edistysaskeleita otamme Greenstepin kanssa tulevaisuudessa”, Taru tiivistää.