Evondos sai NetSuiten avulla täyden läpinäkyvyyden kansainvälisiin prosesseihinsa

Evondos on nopeasti kasvava yritys, jolla on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa. Yrityksen kasvaessa nopeasti, se tarvitsi tehokkaan ERP:n, jolla saada läpinäkyvyyttä prosesseihin. Greenstep on toiminut Evondoksen kasvun tukena vuodesta 2019 asti tarjoten heille jatkuvat NetSuite- ja taloushallinnon palvelut

Evondoksen CFO Vesa Tiitinen kertoo videolla heidän kokemuksistaan Greenstepistä:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


Evondos on kasvuyritys, joka tarjoaa automaattisia lääkeannostelupalveluita Pohjoismaissa. Evondoksen palvelu tarjoaa merkittäviä laatu- ja kustannusetuja ammattimaisille kotihoidon organisaatioille.

“Evondos on nopeasti kasvava yritys, jolla on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa. Tarjoamme automaattista lääkityspalvelua kunnille ja kotihoidon asiakkaille. Tavoitteemme on mahdollistaa vanhusten omatoiminen elämä ja auttaa kotihoidon asiakkaitamme tarjoamaan laadukasta hoitoa pienemmillä kustannuksilla ja resursseilla. Tällä hetkellä meillä on yli 8000 loppukäyttäjää”, kuvailee Evondoksen talousjohtaja Vesa Tiitinen.

Moderni ERP liiketoiminnan kehittämisen tukena

Yrityksen nopea kasvu luo tarpeen uusille järjestelmille ja alustoille. Evondos etsi läpinäkyvyyttä prosesseihin uuden ERP-järjestelmän avulla, joka yhdistää sekä jakelukanavat että talousprosessit. Huolellisen harkinnan jälkeen Greenstep valikoitui palveluntarjoajaksi.

“Yrityksemme kasvaa nopeasti ja huomasimme, ettei prosessimme kehittyneet samaan tahtiin. Se loi tarpeetonta manuaalista työtä ja tuntui, että liiketoimintaa oli vaikeaa seurata. Uutta järjestelmää käyttöönottaessa harkitsimme huolella kumppania ja sopivaa järjestelmää, jonka seurauksena päätimme valita Greenstepin ja NetSuiten", Tiitinen kertoo.

Tiitisen mukaan NetSuite on tarjonnut heille useita merkittäviä hyötyjä. Yksi keskeisistä hyödyistä on järjestelmän erinomainen sopivuus kansainvälistyville organisaatioille.

“NetSuiten ansiosta säästämme aikaa päivittäisissä toiminnoissa ja saamme läpinäkyvyyden prosesseihin. NetSuiten käyttöönotto on toteutettu kaikissa maissa, joissa meillä on toimintaa ja se mahdollistaa sen, että meillä on täysi näkyvyys kaikkiin kansainvälisiin operaatioihimme. Greenstepillä on merkittävä rooli liiketoiminnassamme, sillä he tarjoavat meille myös taloushallinnon palveluja", Tiitinen ylistää.

Tiivis yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa

Evondos on tyytyväinen Greenstepin kokonaisvaltaiseen palveluun. Kuluneiden vuosien aikana yhteistyö on lähentynyt ja yhteistyön jatko näyttää valoisalta.

“Yhteistyömme on kestänyt tähän mennessä kaksi vuotta ja kokonaisuudessaan kaikki on toiminut hyvin. Greenstep on korvaamaton kumppani, joka huolehtii kirjanpidostamme ja ERP-järjestelmästä. Aiomme ehdottomasti jatkaa yhteistyötä jatkokehitystarpeiden osalta", Tiitinen kertoo.