Vauhdikkaasti kansainvälistyvä Betolar onnistui IFRS-siirtymässä Greenstepin tuella

Greenstepin asiantuntijat tuovat Betolarille turvaa vahvan talousosaamisensa avulla, mikä auttaa hallitsemaan riskejä ja luo vankan pohjan kansainvälistymiselle.

Betolar on suomalainen vihreän siirtymän kasvuyritys, joka kehittää kestävää betonituotantoa korvaamalla sementin sivuvirtapohjaisilla materiaaleilla. Hiljattain pörssiin listautunut Betolar tähtää kansainväliseen kasvuun Greenstepin asiantuntijoiden tuella.

Betolarin talousjohtaja Riikka Ylikoski kertoo videolla yhteistyöstämme:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


“Aloitimme yhteistyön Greenstepin kanssa vuonna 2021. Kyseessä oli sama vuosi, kun listauduimme Helsingin pörssin ylläpitämälle Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalle. Greenstep auttoi meitä valmistautumaan listautumisantiin sekä myöhemmin IFRS-siirtymään, minkä lisäksi he tarjoavat meille jatkuvaa kirjanpitopalvelua”, kertoo Betolarin talousjohtaja Riikka Ylikoski.


Greenstepin palvelut skaalautuvat kasvuyrityksen tarpeisiin

Betolarilla on pieni taloustiimi, joten ulkoisiin asiantuntijapalveluihin turvautuminen oli luontevaa listautumisen yhteydessä. Greenstepin apua tarvittiin, jotta raportointi-, kirjanpito- ja tilinpäätöskäytännöt saatiin vastaamaan listautumistarpeita.

“Kun IFRS-siirtymä tuli ajankohtaiseksi, päätimme toteuttaa projektin Greenstepin kanssa. Greenstep oli meille entuudestaan tuttu kumppani, minkä ansiosta oli luontevaa jatkaa yhteistyötä heidän kanssaan. Projekti alkoi yrityksemme tilanteen arvioinnilla ja kriittisten standardien määrittelyllä Greenstepin johdolla. Ulkoinen kumppani oli meille korvaamaton tuki, sillä oma osaamisemme ei olisi riittänyt projektin toteuttamiseen”, Ylikoski kertoo.

Riikka Ylikoski ja Greenstepin Minna Riihimäki


Yhteisenä tavoitteena kasvu ja kansainvälistyminen

Ylikoski kuvaa kasvuyrityksen johtamista vaativaksi tehtäväksi, joka edellyttää sopeutumiskykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Greenstepin asiantuntijat tuovat Betolarille turvaa vahvan talousosaamisensa avulla, mikä auttaa hallitsemaan riskejä ja luo vankan pohjan kansainvälistymiselle.

“Greenstepillä on parhaat mahdolliset asiantuntijat tukemaan Betolarin kasvua ja kansainvälistymistä. Pidän tärkeänä, että kaikki työntekijämme, niin sisäiset kuin ulkoiset, viihtyvät yhdessä ja työskentelevät samojen tavoitteiden eteen. Greenstepin asiantuntijat ovat tulleet osaksi yhteisöämme ja he tuovat toimintaamme uusia ulottuvuuksia. Voimme luottaa siihen, että kirjanpito kehittyy vaatimusten mukaisesti heidän avullaan ”, Ylikoski kuvailee.

Monipuoliset asiantuntijapalvelut saman katon alta

Betolarille Greenstep edustaa ennen kaikkea kokonaisvaltaista liiketoiminnan kumppania. Taloushallinnon asioiden lisäksi Greenstepin monipuolinen asiantuntijatiimi auttaa Betolaria rakentamaan kilpailukykyistä liiketoimintaa kansainvälisillä markkinoilla.

“Greenstepin asiantuntijat ovat todella sitoutuneita yhteistyöhön. Oli kyseessä kansainvälistymiseen, IFRS-standardeihin tai verotukseen liittyvä asia, he ovat aina valmiita sparrailemaan kanssamme. Saamme Greenstepiltä nopeaa ja välitöntä palvelua, joka vastaa tarpeisiimme dynaamisessa toimintaympäristössä”, Ylikoski summaa.


Partner Minna Riihimäki vastaa Greenstepillä palveluista konserneille ja vetää ulkoisen laskentatoimen tiimiämme.