Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry:n talouteen tarkkuutta ja suunnitelmallisuutta luotettavan kumppanin avulla

Ennen yhteistyön alkamista Greenstepin kanssa Pohjois-Suomen Hallituspartnereissa kamppailtiin taloushallinnon huonon näkyvyyden sekä karanneiden kustannusten kanssa. Ongelmiin lähdettiin hakemaan ratkaisua asiantuntevasta kumppanista, joka tarjosi tarvittavat työkalut sekä osaamisen suunnitelmalliseen talouden hallintaan.

Pohjois-Suomen Hallituspartnerien toiminnanjohtaja Ane Ahnger kertoo videolla yhteistyöstämme:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry on osa valtakunnallista hallituspartneriverkostoa. Verkostoon kuuluu yhteensä 11 aktiivista alueyhdistystä, jotka edistävät pk-yritysten hallitustyöskentelyä välittämällä yrityksiin kokeneita hallitusjäseniä. Pohjois-Suomen Hallituspartnerit tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten ja kauppakamarien kanssa alueen elinkeinoelämän vahvistamiseksi. Keskeinen osa järjestön toimintaa on toimiva taloushallinto, jota hoidetaan yhteistyössä Greenstepin kanssa.

“Greenstep toimii meidän taloudenhoitajana, ja yhdessä heidän kanssaan me teemme kehitystyötä hallitusammattilaisuuden edistämiseksi. Luotettava taloushallinnon kumppani tuo meille turvaa siitä, että asiat hoidetaan ajallaan. Greenstepin avulla olemme saavuttaneet tarkemman kirjanpidon ja valvonnan jäsenmaksuihin”, kertoo Pohjois-Suomen Hallituspartnerien toiminnanjohtaja Ane Ahnger.

Asiantuntijat toivat kaivattua läpinäkyvyyttä järjestön toimintaan

Ennen yhteistyön alkamista Pohjois-Suomen Hallituspartnereissa kamppailtiin taloushallinnon huonon näkyvyyden sekä karanneiden kustannusten kanssa. Ongelmiin lähdettiin hakemaan ratkaisua asiantuntevasta kumppanista, joka tarjosi tarvittavat työkalut sekä osaamisen suunnitelmalliseen talouden hallintaan.

“Aiemmin olimme taloushallinnon kanssa aika haastavassa tilanteessa. Meille tuli tarve saavuttaa taloushallintoon parempi näkymä sekä ottaa käyttöön hyvä alusta, jonka avulla voisimme hoitaa asioita myös itse. Esimerkiksi jäsenlaskutuksissa on vuosittain iso työ, mutta Greenstepin ja Netvisorin avulla olemme suoriutuneet niistä hyvin”, Ane kertoo.

Pohjois-Suomen Hallituspartnerit on saanut tärkeää apua Greenstepin laajasta asiantuntijaverkostosta, lisäksi kehitystyötä on tehty myös yhteistyössä jäsenistön kanssa. Yhteiset tavoitteet saavutettiin nopeasti, mistä merkkinä on entistä läpinäkyvämpi ja helpommin hallittava taloushallinto.

“Olemme löytäneet Greenstepiltä hyvän verkoston asiantuntijoita ja saamme heiltä merkittävää apua hallitusammattilaisuuden edistämiseksi. Meidät on yllättänyt yhteistyön vaivattomuus, sillä työskentely Greenstepin kanssa on ollut alusta asti erittäin helppoa. Meillä on kaksi yhteyshenkilöä, joiden kanssa olemme suoraan tekemisissä. On erittäin tärkeää, että saamme heiltä apua aina tarpeen vaatiessa”, kuvailee Ane.

Helppokäyttöisellä Netvisorilla taloushallinnon rutiinit hoituu nopeasti

Pohjois-Suomen Hallituspartnereissa ollaan tyytyväisiä käyttäjäystävälliseen Netvisoriin, joka tarjoaa mahdollisuuden hoitaa taloushallintoa myös itsenäisesti. Anen mukaan lupaavasti käynnistynyt yhteistyö Greenstepin kanssa tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa erilaisten asiantuntijahankkeiden parissa.

“Netvisor Tuki on tarjonnut meille helpon järjestelmän ohella asiantuntijan, joka auttaa meitä järjestelmän käytössä ja kouluttaa meitä tarpeen mukaan. Olemme tehneet yhteistyötä vasta puolisen vuotta, mutta Greenstep on auttanut meitä merkittävästi esimerkiksi tilinpäätöksen nopeassa aikaansaamisessa. Meillä on heidän palveluistaan todella hyvät kokemukset ja voimme suositella Greenstepiä ehdottomasti myös muille”, Ane lisää.