Ota uusi askel urallasi!

Mielenkiintoiset asiakkuudet, innovatiivinen työyhteisö sekä monien mahdollisuuksien koulutuspolut takaavat osaajillemme eväät kehittyä urallaan. Uskomme vahvasti, että osaava ja hyvinvoiva työyhteisö on parhaan asiakaskokemuksen takaaja.

Oletko sinä seuraava asiakkaan ilahduttaja? Liity mukaan Greenstep -perheeseen!

Mikael korkealla craft

Greenstepin kulttuuri

Greenstepissä on monipuolinen ja laaja taloushallinnon osaaminen. Teemme paljon töitä tiimeissä, autamme kollegoja ja jaamme asiantuntemusta toisillemme päivittäin. Avoimuus, keskustelut, yhteiset juhlat ja tapahtumat ovat niitä keinoja, joilla pidetään huolta yhteisöllisyydestä. Huolellinen rekrytointi takaa sen, että meille tulee juuri meidän tyyppisiä henkilöitä töihin.

Rapujuhlat Web

Ura Greenstepissä

Greenstepissä teemme töitä innovatiivisessa ja hauskassa yhteisössä mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Kehittyminen ja asiakkaiden kanssa kasvaminen onkin yksi toimintamme kulmakivistä ja katsomme valmiiksi viitoitettuja urapolkuja pidemmälle. Me annamme kaikki mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä tarjoten jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi monipuolisissa haasteissa.

Ida ja Tuomo

Avoimet työpaikat

Etsimme arvojemme mukaisia proaktiivisia tekijöitä. Halu asiakkaan ilahduttamiseen, tahto uusiutua ja kehittää osaamista, into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen sekä rehellisyys ja toisten ihmisten arvostaminen ovat keskiössä kun teemme rekrytointipäätöksiä.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Katso avoimet paikkamme: Avoimet työpaikat