Netsuite ERP 2 1
Netsuite ERP kasvavien ja kansainvalistyvien yritysten tukena 2022
Netsuite ERP jarjestelma 2 2
Netsuite ERP 2 1

NetSuite kasvun ja kansainvälistymisen tukena

NetSuite kokoaa koko liiketoiminnan yhdelle alustalle ja skaalautuu kansainvälisesti kanssasi. Greenstepillä autamme sinua kasvamaan selkeyden avulla ja vapauttamaan NetSuiten täyden potentiaalin.

Haluatko lisätietoja NetSuitesta? Varaa tapaaminen kanssamme

NetSuite yhdistää koko liiketoimintasi yhdelle alustalle

Pilvipohjainen NetSuite skaalautuu kanssasi yli 160 maahan

NetSuite on maailmanlaajuisesti toimiva pilvipohjainen ERP, joka soveltuu erityisen hyvin kansainvälistyvän liiketoiminnan tarpeisiin. Se skaalautuu vaivattomasti yli 160 eri maahan. Yksi NetSuiten merkittävistä eduista muihin toiminnanohjausjärjestelmiin verratessa on, että siinä on valmiiksi sisäänrakennettuna omat moduulit mm. tuotannonohjaukselle, laskutukselle, varastonhallinnalle, tuntikirjauksille sekä asiakkuuksienhallintaan.

NetSuite mahdollistaa koko liiketoiminnan yhdistämisen yhdelle alustalle tarjoten tehokkaasti selkeyttä prosesseihin. NetSuite tarjoaa apua moneen kasvavan ja kansainvälistyvän liiketoiminnan haasteeseen. Sen avulla saadaan mm. automatisoitua monia prosesseja, vähennettyä käytössä olevien järjestelmien määrää, parannettua asiakkuuksienhallintaa ja myynnin datalähtöistä ennustamista. NetSuite taipuu järjestelmänä moneen ja sen käyttöönotto vaatii laajaa asiantuntemusta liiketoiminnan eri alueilta.

NetSuite Greenstep - monipuolinen osaamispaletti tukenasi

Greenstepillä kokoamme NetSuiten käyttöönottoprojekteihin tiimin, jossa yhdistyvät kokeneet NetSuite-konsultit sekä talous-, HR-, analytiikka-ja integraatio-osaajat. Näin NetSuite saadaan tukemaan koko liiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa. Tuemme kattavilla kokonaisratkaisuilla asiakkaitamme aina NetSuiten käyttöönotosta jatkokehitystarpeisiin ja tukipalveluihin.

Olemme toteuttaneet satoja NetSuiten käyttöönottoja menestyksekkäästi lukuisissa maissa eri toimialoilla toimiville yrityksille. Olemme tehostaneet NetSuite-alustaa toimialakohtaisesti. Meiltä saat käyttöösi myös kokeneen tiimin, joka huolehtii liiketoiminnan suunnittelusta ja taloushallinnosta NetSuiten avulla. Tuemme sinua sekä ohjelmiston käytössä, käyttöönotossa että liiketoiminnan kehittämisessä. Toimimme liiketoimintasi strategisena kumppanina, ja rakennamme toiminnanohjauksen tehokkaaksi ja käyttäjäystävälliseksi kokonaisuudeksi.

Kasvua NetSuiten ja kokonaisvaltaisen palvelun avulla

 • Globaalin talouden tuen avulla voit laajentua mihin tahansa.
 • Löydät kaiken tarvittavan tiedon yhdestä kattavasta Greenstepin rakentamasta kokonaisuudesta. NetSuite sisältää asiakkuuksienhallinnan, toiminnanohjaamisen, kirjanpidon, verkkokaupan sekä monia muita yritykselle oleellisia toiminnallisuuksia. NetSuite muotoillaan asiakkaan näköiseksi. Greenstep tarjoaa kokeneet asiantuntijat kansainvälisen liiketoiminnan rakentamiseen ja tukemiseen. Meiltä saat myös tiimin joustavasti käyttöösi huolehtimaan niistä talous- ja palkkahallinnon tehtävistä, jotka haluat ulkoistaa. Lue lisää NetSuitesta kansainvälisille ja kansainvälistyville yrityksille.
 • Näet yrityksesi ydintoimintojen ajantasaisen tilanteen paikasta riippumatta selkeästi ja mobiilisti.
 • Voit luoda erilaisia, räätälöityjä ja reaaliaikaisia näkymiä sekä raportteja joustavasti paikasta riippumatta. NetSuite on 100-prosenttinen pilvipalvelu, eikä se vaadi asennusta tai ylläpitoa.
 • Me huomioimme liiketoimintasi erityispiirteet, ja rakennamme NetSuiten vahvuuksiesi ympärille.
 • Jokaisella yrityksellä on omat uniikit erityispiirteensä. Oli kyseessä esimerkiksi varastohallinta, myynti tai hankintaosasto, me huomioimme ja hyödynnämme vahvuutesi. Joustavan liiketoiminta-alustan avulla voit muokata näkymiä omien tarpeidesi mukaisesti. Voit myös yhdistää alustaan ulkoisista tietolähteistä tulevaa dataa ja käsitellä tätä dataa omien räätälöityjen näkymiesi kautta. Lue lisää NetSuiten määrittelystä ja käyttöönotosta Greenstepin avulla.

Greenstepin NetSuite-palvelu auttaa sinua automatisoimaan prosesseja

Saadaksesi tehokkaamman käyttökokemuksen sekä enemmän hyötyjä NetSuitesta, olemme tuottaneet skaalautuvia lisäpalveluita Greenstepin asiakkaille. Greenstepin ratkaisuiden avulla pystytään automatisoimaan toimintoja sekä helpottamaan käytännön toimintaa. Olemme tehneet asiakkaillemme mm. ratkaisuja seuraaviin:

  • Sähköinen verkkolaskutus
  • Ostolaskujen käsittely ja kohdennus
  • Pankkiliikenteen tehostus
  • FAS- ja pääkirja -raportointi