Go Global - NetSuite kansainvälisesti

Onko yritykselläsi kansainvälistä toimintaa tai oletko kansainvälistymässä, ja tarvitset siihen tukea? Greenstepin kautta saatte sekä skaalautuvan NetSuite-alustan että kokeneet asiantuntijat käyttöönne menestyksekkään kansainvälisen liiketoiminnan rakentamiseksi ja tukemiseksi.

NetSuite on maailmanlaajuisesti toimiva, dynaaminen liiketoiminta-alusta, joka tukee yrityksen liiketoimintaa erinomaisesti kasvuun ja kansainvälistymiseen. Netsuite on täysin pilvipohjainen ohjelmisto, joka mahdollistaa kaikkien yrityksesi ydintoimintojen tilanteen näkemisen selkeästi ja reaaliaikaisesti paikasta riippumatta yhdessä, Greenstepin rakentamassa kokonaisuudessa. Helposti saatavilla oleva tieto tekee kansainvälisen liiketoiminnan ohjauksen ja päätöksenteon helpommaksi ja tehokkaammaksi koko organisaatiolle.

Greenstepin ja globaalin talouden tuen avulla voit laajentua mihin tahansa

Oikealla, kasvunhaluisella asenteella sekä kiinnostuksella toiminnan kehittämiseen pääset jo pitkälle, mutta Greenstepin ja NetSuiten avulla voit laajentua mihin tahansa maailmaan. Greenstepin asiantuntijoilla on vahva osaaminen kansainvälisen liiketoiminnan rakentamisesta ja me tuemme asiakkaitamme kansainvälistymisen eri vaiheissa. NetSuite tarjoaa tarvittavat työkalut muutokseen ja kasvuun, ja sen skaalautuvuus mahdollistaa alustan rakentamisen yrityksen erityistarpeiden mukaan. Alustassa on laajat ominaisuudet, joita yritys voi ottaa käyttöön tarpeiden mukaan asteittain toiminnan laajentuessa ja muuttuessa.

Lue, miksi niin moni yritys valitsee Greenstepin kansainväliseksi NetSuite-kumppanikseen.

NetSuiteen luottaa yli 40 000 organisaatiota yli 160 maassa ympäri maailman. Tämä tarkoittaa, että NetSuitella on valtavat resurssit vastata yrityksen tarpeisiin toimipaikasta riippumatta. Kun olet ottanut käyttöösi NetSuiten, saat samalla käyttöösi muun muassa:

  • 190+ valuuttaa automaattisella valuuttakurssisyötöllä
  • 90+ pankkimaksumuotoa
  • 20+ käyttöliittymän kieltä
  • 160+ maiden ja alueiden tuki
  • 200+ maiden ja alueiden käännökset
  • 100+ eri maiden verolaskentaa & raportointia

Suomessa Netsuiten käyttäjiä on vielä huomattavasti vähemmän kuin muualla maailmalla. Kansainvälisten tytäryhtiöiden NetSuite-hallinta ja -käyttöönotto onnistuvat parhaiten osaavien paikallisten kumppanien avustuksella. Greenstepin kautta saat käyttöösi kattavan verkoston, josta löytyy mm. käyttöönottokonsultteja sekä lähituki- ja talouspalveluita. Täältä voit lukea lisää MSI Global-verkostosta, johon Greenstep myös kuuluu.


Katso videolta, miten HappyOrNot on kasvanut Greenstepin ja NetSuiten avulla:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä