9 syytä valita Greenstep kumppaniksi NetSuite-kirjanpitoon yli sadassa maassa

Greenstep netsuite kumppani

Olemme Greenstepillä toteuttaneet satoja NetSuiten käyttöönottoja lukuisissa eri maissa ja lukuisilla eri toimialoilla. Toteutamme NetSuite-kirjanpidon ja muut toiminnot laadukkaasti ja keskitetysti Suomesta käsin – tietysti paikalliset erityistarpeet huomioiden.
Tässä yhdeksän syytä, miksi niin moni yritys on valinnut Greenstepin kumppanikseen kansainväliseen NetSuite-implementointiin ja -kirjanpitoon.

1. Palvelut keskitetysti Suomesta käsin yli 100 maahan

Vaikka tytäryhtiöitä olisi ympäri maailmaa, yrityksen talousjohtaja tai muu avainhenkilö saa taloushallinnon palvelut keskitetysti Suomesta käsin NetSuitea hyödyntäen. Yhteyttä ei tarvitse pitää lukuisiin paikallisiin kumppaneihin, vaan kaikki hoituu yhden kumppanin, eli Greenstepin, kanssa.

2. Sama tiimi asiakkaan kanssa koko elinkaaren aikana

Nimeämme asiakkaalle aina oman tiimin. Näin asiakkaamme tietävät, ketkä heidän asioitaan hoitavat eikä yhteyshenkilö vaihdu yllättäen.

Jatkuvuus tekee asioinnista helpompaa, kun taustatietoja ja eri tilanteita ei tarvitse selostaa eri henkilöille uudestaan.

3. NetSuitea täydentävät palvelut ja ominaisuudet

Olemme kehittäneet useita omia NetSuitea täydentäviä ratkaisuja ja palveluja, kuten:

Greenstepin matkassa yrityksenne saa paljon ekstraa NetSuite-käyttöönoton ja kirjanpidon lisäksi.

Näin esimerkiksi teknologiayhtiö Frosmolta kommentoidaan yhteistyötä kanssamme:

”Greenstepillä on erittäin laaja valikoima palveluita, joita hyödynnämme kohdennetusti. Heiltä olemme aina saaneet liiketoimintaamme sopivaa asiakaslähtöistä ja ketterää palvelua. Greenstepin kanssa voimme luottaa siihen, että asiat etenevät sovitulla tavalla, mutta he ovat myös tarpeen tullen joustavia.”

4. Enemmän kuin pelkkä järjestelmätoimittaja

Moni yritys tarjoaa pelkän NetSuite-järjestelmän käyttöönoton, mutta Greenstepin vahvuus on laaja ammatitaito taloushallintoon ja yrityshallintoon liittyen.

Yhteistyö meidän kanssamme ei siis pääty järjestelmän implementointiin, vaan toimimme ulkoistettuna kumppanina niillä osa-alueilla, joissa tarvitaan lisäkäsiä ja -tukea.

Myös NetSuiten käyttöönotto itsessään on suuri projekti ja vaatii usein yrityksen talouspäälliköltä paljon aikaa. Yhtälö voi olla haastava, kun samalla pitäisi viedä läpi käyttöönottoprojektia ja hoitaa myös juoksevat taloushallinnon tehtävät.

Voimme auttaa tässä interim-palvelumme avulla: päivittäiset business controller -tehtävät voidaan ulkoistaa väliaikaisesti Greenstepille, jolloin avainhenkilön resursseja vapautuu NetSuite-projektiin.

5. Suomenkielinen tiimi ja tuki

Vaikka englanti alkaa olemaan monessa yrityksessä työkieli, on asioiden hoitaminen usein helpompaa omalla äidinkielellä. Greenstepillä globaali tuki on saatavissa keskitetysti suomeksi.

6. Ison yrityksen turva

Meitä Greenstepiläisiä on jo yli 700, ja pelkästään NetSuite-asiantuntijoita on yli 50. Asiakkaamme hyötyvät suuren yrityksen tuomasta turvasta: sairaustapauksissa tai työntekijöiden vaihtuessa meillä on sijaistuskäytännöt kunnossa.

Koska nimeämme asiakkaillemme oman tiimin, myös mahdolliset sijaiset tuntevat asiakkaan. Näin yhteistyö ei siis ala “nollasta”.

7. NetSuite-järjestelmän räätälöinti

NetSuite on valtava ekosysteemi. Tämä on järjestelmän vahvuus, mutta uuden käyttäjän näkökulmasta valinnanvaraa on paljon ja on vaikea arvioida, mitkä kaikki ominaisuudet ovat yritykselle olennaisia. Me autamme NetSuiten käyttöönotossa, räätälöinnissä ja prosessien luomisessa.

8. Huippuluokan asiakastyytyväisyys

Olemme tehneet paljon töitä sen eteen, että saamme asiakastyytyväisyyden pidettyä korkealla tasolla. Viimeisimmän mittauksemme mukaan asiakastyytyväisyytemme oli nousussa ja asiakkaamme antavat meille keskimäärin arvosanaksi peräti 3,4/4.

9. Joustavuus ja ratkaisukeskeisyys

Greenstepin ison tiimin turva ei tarkoita korporaation kankeutta – ei sinne päinkään. Meille on tärkeää toimia joustavasti asiakkaamme eduksi.

Jos NetSuiten käyttöönotossa jokin askarruttaa tai jotakin menee sivuraiteille, olemme valmiita selvittämään pulmat ja tekemään korjaustoimenpiteitä. Emme jätä asiakkaitamme yksin haastavien tilanteiden kanssa.

Yhteenveto: Keskitetty NetSuite-kirjanpito helpottaa eri maiden hallinnointia

Kun yritys perustaa tytäryhtiöitä eri maihin, tulee hallinnoista raskasta, jos joka maahan valitaan eri kumppani. Paikallisia erityisvaatimuksia ei kuitenkaan voi sivuuttaa.

Siksi Greenstepiltä saat keskitetysti, suomen kielellä useampaan maahan kirjanpidon ja taloushallinnon laadukkaasti NetSuitea hyödyntäen.

Mitä asiakkaamme sanovat kansainvälisestä NetSuite-kumppanuudestamme? Tutustu täältä teknologiayritys Frosmon tarinaan.

💻 Tai lue täältä lisää kansainvälisestä NetSuite-tuestamme ja ota yhteyttä.