Interim controller tai CFO yrityksesi tueksi

Onko talousjohtaja jäämässä vapaalle? Tarvittavaan talouden kehitysprojektiin ei ole riittävästi resursseja? Mitä jos uuden controllerin rekrytointi venyy ja budjetointi pitää saada valmiiksi?

Tilanteita, joissa interim-talousjohtajan tai ulkoistetun controllerin palkkaaminen on erinomainen ratkaisu, on monia. Organisaation tarpeisiin joustavasti räätälöitävä ratkaisu paitsi täyttää polttavimman resurssitarpeen, tuo myös mukanaan arvokasta kokemusta ja näkemystä sekä ison asiantuntijatiimin tuen.

CFO- ja controller-ammattilaiset apunasi

Greenstep tarjoaa interim-palveluja eli väliaikaisen CFO:n tai controllerin räätälöitynä palvelupakettina kaikenkokoisille yrityksille kasvuyrityksistä isoihin pörssiyhtiöihin.

Pidemmälle edenneet kasvuyhtiöt hyödyntävät interim-CFO:n palveluita tyypillisesti resurssivaihdostilanteessa, kun on tarve ylläpitää talousjohdon funktiota ylimenokauden ajan. Pörssiyhtiöissä ja muissa suuremmissa yhtiöissä tarpeet voivat liittyä laaja-alaisesti business control -funktion tehtäviin, konserniraportointiin ja tarvittaessa Greenstepin asiantuntijat ovat myös toimineet noteerattujen yhtiöiden talousjohtajaroolissa. Interim controller/CFO auttaa aina myös uuden työntekijän perehdyttämisessä.

Talousraportoinnin prosessispesialisti tai liiketoiminnan kumppani

Menestyminen controller-roolissa edellyttää liiketoiminnan ja toimialan erinomaista tuntemista. Hyvä kasvu ja kannattavuus voidaan saavuttaa niin yrityksen sisäisiä prosesseja parantamalla kuin markkinoiden mahdollisuuksien hyödyntäen. Talousjohdon asiantuntijoidemme tiimi on iso, ja asiantuntijoilla on erittäin laaja kokemus eri toimialoilta. Kykyymme tuottaa johdolle relevanttia informaatiota liiketoiminnan ohjaamiseksi ja eteenpäin viemiseksi voi luottaa. Tuemme ja haastamme organisaation päätöksentekijöitä ylittämään tavoitteet ja rakentamaan prosessit aidon informaatiojohtamisen tueksi.

Videolla Juho Pietilänaho kertoo talousjohtajan haastavasta roolista startup- ja kasvuyrityksessä sekä siitä, kuinka Greenstep voi tukea asiassa.

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


Jatkuva kehitys menestyksen avaimena

Suurin osa yrityksistä elää jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla. Teknologia kehittyy nopeasti ja kilpailu on kansainvälistynyt. Menestyäkseen yritykseltä vaaditaan joustavuutta ja kykyä muuntautua nopeasti. Taloudellinen tieto tulee olla nopeasti saatavilla ja ottaa huomioon muuttuvat tilanteet. Tämä vaatii prosessien jatkuvaa kehittämistä ja yksinkertaistamista, jotta pystytään kustannustehokkaasti vastaamaan kasvavaan informaatiotarpeeseen.

Monessa yrityksessä vanhojen järjestelmien päivitys on jäänyt muiden kiireiden jalkoihin eivätkä ne enää vastaa kasvaviin tarpeisiin. Interim controller/CFO -palveluiden suurin hyöty saavutetaan silloin kun yhtiö haluaa resurssivajeen lisäksi saada talousfunktiota ja liiketoimintaa kehitetyksi talouslähtöisesti. Kokenut asiantuntija kykenee nopeassakin aikataulussa tuomaan aivan uuden näkemyksen talousfunktioon ja tuottamaan merkittävän lisäarvon tulevaisuutta ajatellen. Greenstep auttaa löytämään yrityksellesi parhaat taloushallinnon järjestelmät ja prosessit.