BI Book

Rakennamme teille automaattisesti päivittyvän BI-raportoinnin napin painalluksella!


BI Bookin ydinhyödyt

  • Visuaalinen ja selkeä näkymä - käytä valmiita raportteja tai muokkaa niitä mieleiseksesi
  • Näe talouden kokonaiskuva - pureudu luvuissa jopa tositetasolle asti
  • Rajaa raporttien näkyvyyttä eri oikeuksin - jaa katselu- ja muokkausoikeuksia eri käyttäjille ja ryhmille
  • Ajantasainen raportointi automaattisella datan päivittymisellä - mahdollisuus myös omatoimiseen päivittämiseen

BI Book on Microsoft Power BI:n päälle rakennettu raportointialusta, joka tuottaa merkityksellistä ja visuaalisesti selkeää talousdatan raportointia. BI Book-portaali tekee automaattisesti Power BI-raportit ja toimii niiden esitysportaalina. Hankimme puolestanne tarvittavat Microsoft-lisenssit ja luomme teille tarvittavat työtilat Power BI Serviceen, jonka kautta voitte aikatauluttaa raporttien päivittymisen.

BI Book on siis työkalu, joka on luotu helpottamaan raporttien hallintaa ja niiden jakamista, sekä keskittämään tärkeimmät näkymät yrityksestänne yhteen selkeään portaaliin. Palvelun avulla voit liittää yhteen myös mitä tahansa muita Business Intelligence-työkaluja (mm. Tableau, Looker, Qlik Sense, QlikView jne.) ilman ohjelmointitaitoja tai omaa tietovarastoa.

BI Book-portaalissa käyttäjän on mahdollista raporttien katselun lisäksi myös luoda, muokata sekä poistaa omia raporttejaan tai jopa lisätä uusia tietolähteitä. Eri toiminnot vaativat kuitenkin eri tasoisia oikeuksia, joita voitte hallita itse tarpeenne mukaan. Tämän lisäksi BI Bookissa on mahdollista jakaa eritasoisia oikeuksia organisaation tietyille tasoille tai sen ulkopuolelle. Tämä antaa entistä paremmat eväät asiakkaillemme toteuttaa ja kehittää raportointiaan dynaamisemmin ja tuoda sitä lähemmäksi omaa liiketoimintaansa. BI Bookin luomista raporteista datan saa halutessaan ladattua suoraan Exceliin napin painalluksella.

Filip Lindholm kertoo videolla BI Bookin taustoista:BI Book ja Netvisor

Tuote on yhteydessä suoraan Netvisoriin ja hakee sieltä koko kirjanpitoaineiston raportointikäyttöön. Taustalla pyörivät Power BI-mallit ja niissä elävä data päivittyy automaattisesti, joka takaa myös raportoinnin ja lukujen ajantasaisuuden. Tiedämme, että kirjanpidossa tapahtuu tauotta ja kirjauksia tehdään, poistetaan tai muokataan jatkuvasti. Tämän takia tarjoamme myös omatoimisen mahdollisuuden päivittää raportit tai taustalla elävän datan koska tahansa. Datan validointi tapahtuu myös automaattisesti, sillä mallimme pitävät tästä huolen.

BI Book on mahdollista integroida myös lukuisiin muihin kirjanpito-, ERP-, CRM-, HR-, konsolidointi- ja markkinointijärjestelmiin. Eri integraatioista pääset lukemaan lisää BI Bookin nettisivuilta!

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, kuinka tehostaa raportointianne BI Bookilla!