BI Book stretching Power B Is limits 2

BI Book

Rakennamme teille automaattisesti päivittyvän BI-raportoinnin avaimet käteen - periaatteella!

BI Bookin ydinhyödyt

  • Visuaalinen ja selkeä näkymä - käytä valmiita raportteja tai muokkaa niitä mieleiseksesi
  • Näe talouden kokonaiskuva - pureudu luvuissa jopa tositetasolle asti
  • Rajaa raporttien näkyvyyttä eri oikeuksin - jaa katselu- ja muokkausoikeuksia eri käyttäjille ja ryhmille
  • Ajantasainen raportointi automaattisella datan päivittymisellä - mahdollisuus myös omatoimiseen päivittämiseen

Kattava kokonaiskuva liiketoiminnan johtamiseen

Tyypillisesti organisaatiot luovivat järjestelmäviidakossa, jossa jokaiselle toiminnolle on oma järjestelmänsä ja liiketoiminnan kokonaiskuvaa on vaikeaa hahmottaa. BI Book on Microsoft Power BI:n päälle rakennettu raportointialusta, joka tuo yhteen koko liiketoiminnan raportoinnin. BI Book mahdollistaa raportoitavan datan tehokkaan yhdistelyn esimerkiksi HR- ja kirjanpitojärjestelmistä ja toimii datavetoisen päätöksenteon kompassina. Lue lisää, kuinka BI Book digitalisoi HR-raportoinnin.

BI Book hakee raportoitavan datan suoraan kohdejärjestelmistä ja esittää sen automatisoidusti visuaalisten Power BI -dashboardien avulla. Irrallisten tunnuslukujen sijaan saat kattavan kokonaiskuvan koko liiketoimintasi johtamiseen.

BI-raportointi käyttöösi ilman omaa tietovarastoa ja koodaustaitoja

BI Bookin avulla jokainen organisaatio pystyy ottamaan BI-raportoinnin käyttöönsä ilman koodaustaitoja ja aiempaa kokemusta Power BI:stä. BI Bookin aarrearkusta löytyy myös kokeneiden data-analyytikoiden valmiiksi rakentamat tietovarastot ja raporttipohjat, joita pääset hyödyntämään.

BI Book -työkalu tekee automaattisesti Power BI -raportit ja toimii niiden esitysportaalina. Hankimme puolestasi myös Power BI:n käyttöön tarvittavat lisenssit ja luomme tarvittavat työtilat Power BI Serviceen, jonka kautta voitte aikatauluttaa raporttien päivittymisen.

BI Book tuo raportoinnin lähemmäs koko organisaation arkea

BI Book keskittää kaikki yrityksen tärkeimmät näkymät yhteen selkeään portaaliin. Sen avulla raporttien hallinta ja jakaminen organisaatiossa ja sen ulkopuolelle sujuu kuin tanssi. BI Bookin avulla loihditut Power BI -raportit on mahdollista upottaa helposti myös BI Bookin ulkopuolisiin tiedostoihin kuten esimerkiksi nettisivuille ja infraan. Palvelun avulla voit liittää yhteen myös mitä tahansa muita Business Intelligence -työkaluja (mm. Tableau, Looker, Qlik Sense, QlikView jne.) ilman ohjelmointitaitoja tai omaa tietovarastoa.

BI Book -portaalissa pääset raporttien katselun lisäksi myös luomaan, muokkaamaan ja poistamaan raportteja. Voit jopa lisätä uusia tietolähteitä. Eri toiminnot vaativat kuitenkin eri tasoisia oikeuksia, joita voi hallita tarpeidensa mukaan.

Tämän lisäksi BI Bookissa on mahdollista jakaa eritasoisia oikeuksia organisaation tietyille tasoille tai sen ulkopuolelle. Tämä antaa entistä paremmat eväät toteuttaa ja kehittää raportointia dynaamisemmin ja tuoda sitä lähemmäksi liiketoimintaa. BI Bookin luomista raporteista datan saa halutessaan ladattua suoraan myös Exceliin napin painalluksella.

Filip Lindholm kertoo videolla BI Bookin taustoista:

Kaikki data koottuna yhteen paikkaan – valmiit integraatiot yli 100 järjestelmään

BI Bookilta löytyy lukuisia valmiiksi rakennettuja integraatioita yli 100 kirjanpito-, ERP-, CRM-, HR-, tuntikirjaus-, projektinhallinta-, maksu-, konsolidointi- ja markkinointijärjestelmään. Jos sopivaa integraatiota ei löydy valmiina, niin räätälöimme sellaisen tarpeisiinne. Eri integraatioista pääset lukemaan lisää BI Bookin nettisivuilta!