BiBook

BiBookin avulla automatisoit yrityksesi talouslukujen raportoinnin. Saat reaaliaikaisesti yrityksesi tärkeimmät talousraportit ja tunnusluvut, jonka ansiosta pääset keskittymään pelkästään lukujen analysointiin niiden tuottamisen sijaan. BiBook hyödyntää Microsoftin Power BI -sovellusta, joka mahdollistaa raporttien jakamisen helposti ja vaivattomasti BiBookin lisäksi myös Tableauhin ja Qlik:iin. Saat BiBookin käyttöösi Netvisor Storesta muutamassa minuutissa.

Rakennamme teille automaattisesti päivittyvän BI-raportoinnin napin painalluksella!

BiBook on raportointialusta, joka tuottaa merkityksellistä ja visuaalisesti selkeää talousdatan raportointia. BiBook-portaali, joka pohjautuu Microsoftin Power BI-tuotteeseen, tekee automaattisesti Power BI-raportit ja toimii niiden esitysportaalina. Sen avulla pystymme automatisoimaan dynaamisten raporttien rakentamisen ja tuottamaan teille Power BI:tä hyödyntäen nykyaikaisen raportointi-portaalin. Hankimme puolestanne tarvittavat Microsoft-lisenssit ja luomme teille Power BI Serviceen (Power BI:n pilvipalvelu) omat työtilat, josta löytyy Microsoftin omia lisäominaisuuksia myös teidän käyttöönne.

Esimerkiksi raporttien aikataulutus tulee tapahtumaan Power BI Servicen kautta. BiBook on siis työkalu, joka on luotu helpottamaan raporttien hallintaa ja niiden jakamista, sekä keskittämään tärkeimmät näkymät yrityksestänne yhteen selkeään portaaliin. Palvelun avulla voidaan myös liittää mitä tahansa muitakin BI-työkaluja Power BI:n lisäksi (Tableau, Looker, Qlik Sense, QlikView jne.) ilman ohjelmointitaitoja tai omaa tietovarastoa.

Tuote on yhteydessä suoraan Netvisoriin ja hakee sieltä koko kirjanpitoaineiston raportointikäyttöön. Taustalla pyörivät Power BI-mallit ja niissä elävä data päivittyvät automaattisesti, joka takaa myös raportoinnin ja lukujen ajantasaisuuden. Tiedämme, että kirjanpidossa tapahtuu tauotta ja kirjauksia tehdään, poistetaan tai muokataan jatkuvasti. Tämän takia tarjoamme myös omatoimisen mahdollisuuden päivittää raportit tai taustalla elävän datan koska tahansa, täysin teidän aikataulunne mukaan. Datan validointi tapahtuu myös automaattisesti, sillä mallimme pitävät tästä huolen.

BiBook-portaalissa käyttäjän on mahdollista raporttien katselun lisäksi myös luoda, muokata sekä poistaa omia raporttejaan tai jopa lisätä uusia tietolähteitä. Eri toiminnot vaativat kuitenkin eri tasoisia oikeuksia, joita voitte hallita itse tarpeenne mukaan. Tämän lisäksi BiBookin käytössä on mahdollista jakaa vain katseluoikeuksia organisaation tietyille tasoille tai sen ulkopuolelle. Tämä antaa entistä paremmat eväät asiakkaillemme toteuttaa ja kehittää raportointiaan dynaamisemmin ja tuoda sitä lähemmäksi omaa liiketoimintaansa. Yhdellä napin painalluksella valmiista BI-raporteista saa myös kaiken datan ladattua suoraan Exceliin, jolloin dataa on mahdollista tarkastella myös tätä kautta. Tällä tavalla toimiessa myös mallin kaikki relaatiot, kuten esimerkiksi dimensiosuhteet, säilyvät ja siirtyvät Exceliin monipuolisempien raporttien luomisen helpottamiseksi.

BiBookin ydinhyödyt

Visuaalinen ja selkeä näkymä

Käytä valmiita raportteja tai muokkaa niitä mieleiseksesi

Näe talouden kokonaiskuva

Pureudu luvuissa jopa tositetasolle asti

Rajaa raporttien näkyvyyttä eri oikeuksin

Jaa katselu- ja muokkausoikeuksia eri käyttäjille ja ryhmille

Ajantasainen raportointi

Automaattinen datan päivittyminen - mahdollisuus myös omatoimiseen päivittämiseen