Kaikki käyttämäsi järjestelmät samaan raportointityökaluun? BI Bookin avulla onnistut!

Antti Juha greenstep bi book
Niklas soderstrom

Niklas Söderström

Sales & Onboarding Executive

Filip lindholm

Filip Lindholm

Product Manager

Oletko laskenut koskaan, kuinka paljon käytät kuukausittain aikaa eri raporttien laatimiseen? Mitä jos voisit välttyä tältä raportointityöltä kokonaan ja saada dynaamisempia raportteja valmiina?


Power BI:llä dataa voidaan hakea eri järjestelmistä ja yhdistää toivomallasi tavalla raporteiksi. Power BI:n yhdistäminen eri järjestelmiin tapahtuu integraatioiden avulla. Sen tehokas käyttöönotto ja kustomointi eri järjestelmiin vaatii kuitenkin usein BI -asiantuntijoiden apua sekä Power BI -lisenssien hankinnan ja tietovaraston rakentamisen. Loimme BI Bookin helpottamaan ja tekemään näistä Power BI:n integraatioista eri järjestelmiin kustannustehokkaampia.

BI Book tekee automaattisesti Power BI -raportit puolestasi ja yhdistää kaikkien järjestelmiesi raportoinnin yhteen esitysportaaliin. Kaikkia BI Bookin raportteja pystyy helposti muokkaamaan haluamallaan tavalla ja jakamaan vaivatta muiden kanssa. Hankimme myös sen käyttöön vaadittavat Power BI -lisenssit puolestasi ja tarjoamme tietovaraston, missä liiketoimintasi data järjestellään ja säilytetään tehokasta raportointia varten. BI Book on mahdollista ottaa käyttöön lukuisissa taloushallinto,- ERP,- CRM,- HR,- konsolidointi- ja markkinointijärjestelmissä.

BI Book ja taloushallinnon järjestelmät

Taloushallinnon järjestelmät tuottavat laajasti dataa eri transaktioista. BI Bookin avulla automatisoit talouslukujesi raportoinnin sekä säästät aikaa ja vaivaa. BI Bookin avulla voit myös varmistaa, että talousraportointisi täsmää kirjanpidon ja johdon raportoinnin kanssa. BI Book -raportointialustaa on mahdollista muotoilla ja monistaa eri kohderyhmille.

BI Book mahdollistaa liikevaihdon ja tuloksen tarkastelun rullaavana tai kumulatiivisesti – liikevaihtoa voi vertailla luotettavasti vahvojenkin kausivaihteluiden keskellä. Pystyt vertailemaan liikevaihtoa ja kannattavuutta myös organisaatiosi dimensioiden välillä. Sen lisäksi, voit helposti seurata ja tutkia liiketoiminnassa tapahtuvia muutoksia porautumalla kauden tapahtumiin tositetasolle asti. BI Bookin nettisivuilta pääset lukemaan tarkemmin eri integraatioista järjestelmäkohtaisesti. BI Book voidaan integroida esim. seuraavien järjestelmien kanssa: Netvisor, Procountor, Fortnox, Lemonsoft, QuickBooks, XERO ja Directo.


BI Book ja toiminnanohjausjärjestelmät

Toiminnanohjausjärjestelmiä käytetään päivittäisen liiketoiminnan suunnittelussa ja ohjauksessa. Toimivalla toiminnanohjauksen työkalulla voidaan tehokkaasti seurata liiketoimintaa ylätasolla, mutta myös henkilötasolla. Toisin sanoen voit seurata toteutuneita työmääriä, käyttöasteita ja suunnitella tulevia resursointitarpeita.

Käyttämällä BI Bookia toiminnanohjauksen seurantatyökaluna, voit visualisoida toiminnanohjauksen järjestelmän datan tehokkaasti ja paikantaa pullonkaulat sekä seurata kehitystä ja onnistumisia. BI Bookin nettisivuilta pääset lukemaan tarkemmin eri integraatioista järjestelmäkohtaisesti. BI Book voidaan integroida esim. seuraavien järjestelmien kanssa: Severa, NetSuite, Odoo, Business Central, ValueFrame, Tampuuri ja PlanMill.


BI Book ja HR -ja palkkajärjestelmät

Integroimalla BI Bookin HR -ja palkkajärjestelmiisi pystyt havainnollistamaan ja automatisoimaan tehokkaasti monia HR:n seuraamia tunnuslukuja kuten: henkilöstömäärän muutokset, vaihtuvuus, keskimääräinen työsuhteen kesto ja palkkakehitys. BI Bookin avulla näitä HR -tunnuslukuja voidaan yhdistää ja analysoida myös yhdessä muiden tunnuslukujen kanssa (esim. talous). BI Bookin nettisivuilta pääset lukemaan tarkemmin eri integraatioista järjestelmäkohtaisesti. BI Book voidaan integroida esimerkiksi Mepco:n ja Sympa:n kanssa.

BI Book ja CRM -järjestelmät

BI Book automatisoi CRM -raportoinnin helpottaen myynnin seuraamista ja kehitystä. BI Book mahdollistaa mm. yksittäisten myyjien kehityksen ja kontaktimäärien, tehtyjen kauppojen arvon ja hävittyjen kauppojen syiden seurannan. BI Book tarjoaa myös arvokasta tietoa myynnin totaaliarvosta ja selkeyttää, mihin toimenpiteisiin kannattaisi tulevaisuudessa investoida. BI Bookin nettisivuilta pääset lukemaan tarkemmin eri integraatioista järjestelmäkohtaisesti. BI Book voidaan integroida esimerkiksi Pipedriven, Hubspotin, Salesforcen, Microsoft Dynamics CRM:n ja Upsalesin kanssa.

BI Book ja verkkokauppa

Verkkokaupat keräävät paljon dataa mm. kävijämäärästä, tilauksista ja vierailijoista. BI Book pystyy monialaisesti palvelemaan tämän datan jalostamista. Tästä hyvänä esimerkkinä on päivittäisten myyntien siirto PayPalista automatisoidusti kirjanpitojärjestelmä Netvisoriin. Tällaiset järjestelmäintegraatiot ovat käteviä ja säästävät huomattavasti kirjanpitäjän työaikaa. BI Book voidaan integroida esim. seuraavien järjestelmien kanssa: WooCommerce, Shopify, Vilkas ja PayPal.

BI Book ja konsolidointijärjestelmät

BI Bookin avulla automatisoit koko konserniraportointisi tehokkaasti yhdelle alustalle. BI Book mahdollistaa dataan syvälle porautumisen ja vertailun. Sen avulla pystyt vertailemaan tehokkaasti esimerkiksi liikevaihtoa ja kannattavuutta koko konsernin dimensioiden (esim. tuotelinjat, toimipisteet) välillä. BI Bookin nettisivuilta pääset lukemaan tarkemmin eri integraatioista järjestelmäkohtaisesti. BI Book voidaan integroida esimerkiksi FPM:n ja AARO:n kanssa.

Tässä voit tutustua konsolidointijärjestelmien esimerkkiraportteihin saman tien:


Huom! Jos ylläoleva raportti ei näy, sinun täytyy muuttaa evästeasetuksiasi ja hyväksyä preferences-kategorian evästeet.Jos haluat kuulla palveluistamme lisää, autamme mielellämme:


Niklas Söderström

+358 45 7832 5824
niklas.soderstrom@greenstep.fi