NetSuite käyttöönotto

Ota NetSuite vaivattomasti käyttöösi Greenstepin osaavan tiimin tuella!

Tarjoamme yrityksille kansainvälisen NetSuite -liiketoiminta-alustan implementointia. Greenstepin asiantuntijoilla on monen vuoden kokemus NetSuiten implementoinneista ja teemme ne aina asiakaslähtöisesti, ketteriä menetelmiä hyödyntäen sekä liiketoimintatarpeet edellä. Tuemme asiakkaitamme sekä alustan käyttöön että liiketoiminnan kehittämisen asiaosaamiseen liittyen ja toimimme strategisena kumppanina ennen käyttöönottoa, koko prosessin aikana ja sen jälkeen.

Yhteistyö asiakkaan ja Greenstepin välillä on käyttöönottovaiheessa erittäin tärkeää, ja paras lopputulos saadaan, kun asiakas itse on myös sitoutunut projektiin. Käyttöönotto ja kaikki siihen kuuluvat vaiheet ovat erittäin läpinäkyviä: pidämme aina proaktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja asiakas voi tiiviisti seurata projektien etenemistä ja muutoksia suunnitelmiin voidaan tehdä nopeallakin aikataululla tarpeen vaatiessa. Näin haluamme varmistaa, että asiakas saa mitä haluaa ja tarvitsee liiketoimintansa tehokkaaseen pyörittämiseen NetSuitella.

NetSuiten käyttöönottoprosessi

Uudet prosessit ja uuden liiketoiminta-alustan käyttöönotto on iso muutos organisaatiolle, ja toimimme muutoksenhallinnassa tärkeänä tukena asiakkaillemme koko prosessin aikana. Määrittelyvaiheessa saamme kokonaiskuvan asiakasyrityksen liiketoiminnasta ja prosesseista, ja sen perusteella valmistamme tarvittavat materiaalit ja teemme suunnitelman, josta lähdemme liikkeelle. Käyttöönottoprojekti tehdään eri sprinteissä, johon yleensä kuuluu seuraavat vaiheet:

  • Kick-off: varmistamme sidosryhmien kanssa, että kaikilla on selkeä ymmärrys projektin tavoitteista ja aikataulusta ja sovimme projektin etenemisestä.
  • Liiketoiminnan kartoitus: käymme läpi yrityksen liiketoiminnan ja luomme tarkan käsityksen eri prosesseista. Suunnittelemme, miten niitä voisi mahdollisesti vielä kehittää, niin että ne optimaalisesti tukevat yrityksen kasvustrategiaa.
  • Rakentaminen ja validointi: konfiguroimme järjestelmän ja laadimme liiketoimintaprosesseista prototyypit. Teemme näiden perusteella tarvittavat analyysit ja testaukset varmistaaksemme, että ohjelmisto tukee kaikkien käyttäjien tavoitteita.
  • Käyttöönotto: saatte NetSuiten käyttöönne. Tarjoamme käyttäjäkoulutukset tarpeiden mukaan ja toimimme tukena muutoksessa.
  • Optimointi: teemme vielä mahdolliset optimoinnit ja lopullisen validoinnin jälkeen järjestelmä on käyttövalmis ja voimme siirtyä go live -vaiheeseen.

--> Go Live!

Go live -vaiheessa asiakas saa NetSuiten päivittäiseen käyttöönsä. Tuemme asiakasta koko go live -vaiheessa ja varmistamme, että alustan käyttö toimii sujuvasti koko organisaatiossa. Go live -tuen lisäksi tarjoamme kaikille asiakkaillemme myös jatkuvat NetSuite tuki- ja kehityspalvelut sekä Greenstepin NetSuite-tiimin tuen omalla palveluvastaavalla, joka osaa opastaa vaikeimmissakin tilanteissa.NetSuite tiimimme Tomi Holmberg kertoo videolla, miten NetSuite-implementoinnit hoidetaan Greenstepillä:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä