NetSuite tukipalvelut

NetSuite tukipalvelut

Greenstepin tukipalvelut tarjoavat NetSuitea käyttäville yrityksille nopeaa, paikallista ja laadukasta palvelua. Tarjoamme tukipalveluita myös niille yrityksille, jotka ovat tehneet NetSuiten käyttöönoton toisen palveluntarjoajan kanssa. Greenstepin tukipalveluiden asiakastyytyväisyys on erittäin korkealla tasolla.

Tukipalvelumme on suunniteltu siten, että ne vastaavat aidosti asiakkaiden tarpeisiin. Palvelumme eivät ole vain teknistä tukea vaan monialaisten tiimien yhteistyötä, jossa asiakkaan bisnes on keskiössä. Greenstep erottuukin kilpailijoistaan sillä, että käytössämme on satojen talouden asiantuntijoiden joukko asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen. Tukemme toimiikin liiketoimintatarpeet edellä – tuemme asiakkaita aidosti talous- ja prosessinäkökulmalla.

NetSuite-projekteissa tukipalvelumme alkavat usein limittäin käyttöönoton loppuvaiheen kanssa. Tukipalveluiden tarve riippuu asiakasorganisaatioiden tilanteesta ja siitä, kuinka vahvasti asiakas on ollut mukana mm. testaus- ja implementaatiovaiheessa.

Tukipalvelumme jakautuvat kolmeen osaan:

1. Pääkäyttäjätukeen

Pääkäyttäjätuki on luonteeltaan koulutusta NetSuiten käytöstä pienemmistä murheista suurempiin kokonaisuuksiin. Tällaista tukea saatetaan tarvita esimerkiksi silloin, jos käyttäjä alkaa käyttää työssään NetSuitea ilman minkäänlaista kokemusta ohjelmistosta.

2. Häiriöhallintaan

Häiriöhallinnalla tarkoitetaan tukea, jonka tarkoituksena on reagoida nopealla vasteella NetSuite-ympäristössä tapahtuviin häiriöihin.

3. Muutos- ja jatkokehityshallintaan

Muutos- ja jatkokehityshallinta käsittää kaikki asiakkaan toivomat muutokset NetSuite-ympäristöön. Toimimme proaktiivisesti ja ehdotamme muutoksia aina, kun näemme niistä olevan hyötyä asiakkaan liiketoiminnalle. Usein NetSuite:n jatkokehitystä tehdään sitä mukaan, kun asiakasorganisaation liiketoimintaan tulee muutoksia.

SLA-tuki

Noudatamme SLA (Service Level Agreement)-mallia tukitoimissamme. SLA-tuki takaa asiakkaalle ennalta määritellyn palvelutason. Kaikki Greenstepille tulevat NetSuite-tukipyynnöt kategorisoidaan ja eri kategorioille on määritelty asiakkaan tiedossa olevat rajaehdot. Esimerkiksi kriittisiksi kategorisoiduissa tukipyynnöissä lupaamme asiakkaille yhteydenoton (response) 2 tunnin ja ratkaisun 4 tunnin sisällä tukipyynnön jättämisestä. Olemme tarkkoja SLA-määritelmien täyttymisestä ja toimitamme SLA-raportteja kaikista tukipyynnöistä, mikäli niin halutaan.

Voit hankkia meiltä tukipalveluita jo perustettuun NetSuite-ympäristöön:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä