Greenstep asiakas siili solutions oyj Greenstep asiakas siili solutions oyj

Kokemuksia Greenstepistä

Palvelemme jo yli 2000 yritystä lukuisilta eri toimialoilta. Osaamisemme kattaa kokonaisratkaisut monenlaisille organisaatioille, kuten startup-, SaaS- ja kasvuyrityksille, yhdistyksille, asiantuntijaorganisaatioille sekä pörssiyhtiöille.

Tutustu alla oleviin monipuolisiin asiakastarinoihin. Filosofiassamme asiakas on aina keskipisteessä!

Varaa tapaaminen
Nollaa suodattimet
Kokemuksia palkanlaskennan palveluista 1
Artikkelit
3 min lukuaika

Greenstep tarjoaa Leppäkoskelle sujuvaa palkanlaskentaa ja palkkayhteyshenkilöpalvelua

Greenstep tarjoaa Leppäkoski Group Oy:lle palkanlaskennan ja henkilöstöraportoinnin palvelua, sekä palkkayhteyshenkilöpalvelua. Haastattelimme Leppäkoski Groupin HR- ja viestintäpäällikköä, Tiina Monosta, heidän kokemuksistaan yhteistyöstämme.

Minkälaista meillä on olla asiakkaana?

Nimeämme jokaiselle asiakkaalle asiakasvastaavan, jonka tehtävänä on huolehtia asiakkaan palvelemisesta kokonaisvaltaisesti. Elämme asiakasyrityksen liiketoiminnassa mukana niin, että pystymme maalaamaan strategisia suuntaviivoja yhdessä tasaisin väliajoin. Greenstepin Chief Customer Experience Officer Sari Täckman kertoo videolla Greenstepin asiakastyön periaatteista ja toimintamalleista.

Lue lisää meistä

Greenstepin avulla olemme kehittäneet selkeät HR-prosessit, joiden ansiosta asiat hoituvat ajallaan ja voimme tarjota työntekijöillemme tasalaatuista palvelua. Greenstepin kanssa työskentely on ollut alusta asti luontevaa ja he ovat päässeet hienosti osaksi meidän Hidex-perhettä.

Ville Haaslahti

CEO
Hidex

Aiemmin liian moni asia oli muistin varassa, mutta Greenstepin avulla prosesseista on saatu automaattisempia ja varmempia. Esimerkiksi palkkaprosessimme on nykyisin sujuva ja tulevaisuuteen skaalautuva, minkä lisäksi olemme saaneet synergiaetuja keskittämällä palveluita myös talouspuolelle. Ehdottomasti parasta yhteistyössä on ollut se, että olemme voineet aidosti kokea HR-konsultin osaksi työyhteisöämme.

Katja Kainulainen

HR Operations Lead
Futurice

En tiedä ketään, joka hallitsisi Power BI:n samalla tavalla kuin Greenstepin tiimi. Suosittelen heitä joka kerta, kun törmään johonkuhun, joka tarvitsee Power BI -raportointia. Olen jo suositellut BI Bookia myös Business Central -kehityksestämme vastaavalle taholle.

Donald Weaver

CEO
Weaver Technologies