Liiketoiminnan vastuullinen kasvu ja prosessien automatisointi

Torstaina 16.05.2024
13:00
Rovaniemi

Miten varmistaa yhtiön menestyminen ja kasvun edellytykset myös tulevaisuudessa? Tapahtumassamme käsitellään ajankohtaisia teemoja, joiden avulla on mahdollista luoda kilpailuetua ja kustannussäästöjä.

Tervetuloa tilaisuuteemme kuulemaan ajankohtaisista aiheista ja konkreettisia vinkkejä liiketoiminnan tehokkaampaan johtamiseen. Kuulemme puheenvuoroja kestävistä investoinneista, analytiikasta ja automaatiosta taloushallinnon prosessien tehostamiseksi sekä siitä, mitä onnistunut vastuullisuustyö edellyttää.

Puheenvuorojen jälkeen juhlistamme Greenstepin uutta Rovaniemen toimistoa After Work -henkisesti verkostoituen.

Tapahtuman järjestävät Greenstep, Pohjois-Suomen Hallituspartnerit sekä Pohjolan OP.

Aika: torstai 16.5.2024 klo 13:00–16:00

Tapahtumapaikat: Pohjolan OP, Koskikatu 12, 6. krs / Greenstep, Koskikatu 10, 4.krs, liiketila 22, Rovaniemi

Ohjelma:  

13:00 Kahvitarjoilu Pohjolan OP:n tiloissa

13:30 Puheenvuorot

  • Tervetuloa / Riikka Kaikkonen, Partner, Greenstep Rovaniemi
  • Kestävät investoinnit / Hannu-Pekka Alasuutari, Director, Pohjolan OP
  • Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) -vastuullisuusraportointi – mikä muuttuu? / Susanna Kiviniemi, Acting Head of Sustainability Services, Greenstep
  • Onnistunut vastuullisuustyö edellyttää sitoutunutta hallitusta / Susanna Koutonen, toiminnanjohtaja, Pohjois-Suomen Hallituspartnerit
  • Taloushallinnon prosessien tehostaminen analytiikan ja automaatioiden avulla / Simo Parkkali, Sales Director, Process Mining, Greenstep

15:00 Siirtyminen Greenstepin tiloihin juhlistamaan uutta toimistoa sekä verkostoitumaan

Mukana tapahtumassa:

Hannu-Pekka Alasuutari
Director
Pohjolan OP


Hannu-Pekka Alasuutari on kokenut luottojohtaja, jolla on 15 vuoden kokemus alalta. Hänen asiantuntemuksensa ja ammattitaitonsa ovat arvostettuja, ja hänellä on vahva tausta luottotoiminnassa. Hannu-Pekka on vastuussa luottopäätöksistä, riskienhallinnasta ja asiakassuhteiden ylläpitämisestä.

Susanna Koutonen
toiminnanjohtaja
Pohjois-Suomen Hallituspartnerit


Susannalla on vuosien kokemus kunnallisten yhtiöiden hallinta- sekä omistaja- ja konserniohjauskäytännöistä. Hän kykenee kaupallistamaan tuotteet ja palvelut sekä omaa vahvan osaamisen strategiatyöstä sekä myynnin ja markkinoinnin johtamisesta. Lisäksi hänellä on vuosien kokemus esimiestehtävistä ja vahva tahtotila vaikutta siihen, että ihmiset ja yritykset löytävät toisensa ja luovat yhdessä huimia menestystarinoita.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä mukaan ti 14.5. mennessä (huom. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko molempiin osuuksiin).