Sustainability Morning -tapahtuman avaus; Tore Teir

Tiistaina 24.08.2021
08:30

Greenstepin Sustainability Morning live streamissa kuultiin vaikuttavia puheita sekä uusia ajatuksia ja ideoita vastuullisen liiketoiminnan ajankohtaisista aiheista. Tapahtuman avasi Tore Teir.


Greenstepin hallituksen puheenjohtaja Tore Teir avasi tapahtuman kertomalla Greenstepin omasta vastuullisuusmatkasta.

”Yritysten ja organisaatioiden ympäri maailman ja täällä kotimaassamme tulisi toimia nyt ja tehdä ratkaisevia ilmastoon ja yhteiskuntavastuuseen liittyviä päätöksiä. Useat yritykset ovat jo aloittaneet tämän työskentelyn ja edistyneet nopeasti. Meillä Greenstepissä ekologinen kehitys ja yhteiskuntavastuuohjelmat ovat lähellä sydäntämme, ja me todellakin haluamme vaikuttaa”, kertoo Tore.

Tore kertoo, että yksi Greenstepin vastuullisuustoimista on muun muassa jo suureksi kasvanut vastuullisuustiimi täynnä huippuosaajia. Tiimi on valmis tekemään osansa auttaakseen asiakasyrityksiämme rakentamaan omat vastuullisuusstrategiansa ja toimimaan niiden mukaisesti. Myös non-profit yrityksemme Carestep on osa Greenstepin vastuunkantoa, jonka lisäksi Greenstepillä on yli 20 osakeomistusta vastuullisuuden kautta valituista kasvuyrityksistä.

”Tämä aamu ja tämä aihe on henkilökohtaisesti lähellä minun ja muiden Greenstepiläisten sydämiä”, jakaa Tore.